Hvad er den korrekte højde for en krybbe madras?

July 12

Hvad er den korrekte højde for en krybbe madras?

Justerbar madras højde er et fælles træk ved de fleste krybber. Evnen til at hæve og sænke madrassen kan gøre at lægge dit barn i seng og få ham ud af sengen lettere. Mens denne funktion har mange fordele, kan forlader madrassen for høj øge risikoen for en barnet sårede sig selv. Den korrekte højde for en krybbe madras afhænger af dit barns alder og evner.

Nyfødte

Meget unge børn kan sove i en krybbe madras angivet til det højeste niveau. Mellem fødsel og ca fem måneder er udviklingshæmmede normale spædbørn ikke i stand til at sidde uden støtte eller trække sig ind i en siddende stilling. På dette stadium er der lille risiko for, at barnet kan trække sig selv op og ud af krybbe. Ifølge American Academy of Pediatrics, at holde den krybbe madras høj, hvis barnet er i denne aldersgruppe og ikke i stand til at sidde er sikkert.

Spædbørn

Når et barn kan sidde op, bør den krybbe madras, sænket ned et hak eller halvvejs, afhængigt af hvilken type af crib du har. Dette stadium forekommer overalt mellem 5 og 8 måneder gammel, afhængigt af udviklingen af barnet; Det kan dog forekomme meget tidligere eller senere. Et barn kan sidde op er mere tilbøjelige til at forsøge at trække sig selv op, især når ingen kigger; mange forældre har fundet deres barn stående for første gang Hvornår går ind i hendes værelse for at få hende. Når barnet kan stå, er der en chance hun kan trække sig selv op nok til at kravle ud af krybbe.

Ældre spædbørn/småbørn

Så snart et barn viser tegn på at trække sig selv op til stående stilling, bør den krybbe madras justeres til sin laveste indstilling. Denne højde vil afskrække de fleste børn fra at forsøge at klatre ud af deres krybbe, selvom det er stadig en mulighed. For at gøre brug af hendes krybbe til praksis klatring vanskeligere, fjerne enhver kofangere eller polstring, kunne eventuelt bruges som trin.

Bevæger sig fra krybbe

Når et barn er over 35 inches i højden, skal du flytte ham til et lille barn seng. På dette tidspunkt crib madras kan ikke længere justeres lav nok til at sikre sikkerheden for barnet, og højden af krybbe skinnerne kombineret med barnets øget grov motorik gør held kravle ud af krybbe meget mere sandsynligt. Dette kan resultere i skader ikke kun fra et fald, men potentielt kan lade barnet uden opsyn i rummet, hvis han er stille.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com