Hvad er den korrekte højde for en pejs Mantel?

December 12

Hvad er den korrekte højde for en pejs Mantel?

Pejse kommer i alle former og størrelser og i alle typer materialer. Mange moderne ildsteder har ingen mantel overhovedet, mens andre har omfattende mantels i udskåret træ trim eller fancy murværket. Der findes ingen national standard for højden af en mantel, selv om der er en minimumsafstand tommelfingerregel, der skal overholdes mellem en træ mantel og brændkammer åbning. De fleste mantels er størrelse af standard brændkammer størrelser og i rummet, hvor ildstedet er featured æstetiske bekymringer.

Nationale standarder

National Fire Protection Association giver standarder for hvor tæt træ trim bør være at brændkammeret åbning. En 10-tommer tyk mantel skal være mindst 19 inches over brændkammeret. Kontrol af den nationale kode for den type og mængde materiale, der anvendes til kaminen hjælper med at bestemme den mindste højde i mantel til dit program. Lokale koder bør også høres, fordi deres instruktioner kan variere fra den nationale kode.

Pejs Basics

Pejs brændkammeret er den indvendige boks hvor ilden brænder. De modstående materiale er brandhæmmende murværk, sten eller flise arbejde, der omgiver fyrrummet for at give en yderligere sikkerhedszone. De fleste ildsteder har standard-størrelse fyrkasser. Facaden af pejsen varierer afhængigt af builder og hvilke materialer der anvendes. Mange virksomheder har mantel omgiver designet til at passe standard-størrelse brændkammeret. Identificere den standard mantel for størrelsen af din brændkammer og tape størrelse omkring din brændkammer, så du kan se hvordan det passer i rummet.

Size Matters

Nogle af værelserne er store. Når en pejs er i et stort rum, skal omfanget af pejsen stige passer omfanget af rummet. Hvis rummet er både brede og høje, vil derefter pejsen ofte være en brugerdefineret størrelse. I dette tilfælde er kaminen proportionalt udvidet for at matche den æstetiske skala af lokalet og pejsen. I nogle tilfælde er brændkammeret så store, at en person kan stå indeni.

Det helt rigtige Look

Når du har bestemt den minimumshøjde for en mantel, og du har tapede standard pejs omgiver og mantels på væggen omkring dine brændkammer, er det tid til at beslutte, hvad du gerne. Hvis kaminen ser for lavt, for bred, for snæver, for lille, for høj eller ellers galt, ændre den. Du kan placere mantel så højt som du ønsker og forme det til at passe stil og indretning af dit værelse. Vælg en højde, der føles godt at et flertal af befolkningen som en god målestok for hvad behager mest.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com