Hvad er den korrekte højde for en trappe gelænder?

January 21

I gennemsnit, skal du placere en trappe gelænder 34 til 36 inches over højden af trappen, selvom dette kan variere fra 30 til 38 tommer afhængigt af placeringen af trappen og hvordan det skal bruges.

Bygningsreglementer

Bygningsreglementer regel minimumsstandarder i byggeriet, og ved trappe gelænder, de skitsere en række passende højder. Koder varierer alt efter hvilken stat eller land du er i og typen af bygningen eller udendørs placering trappen der skal bruges. For eksempel, vil trapper i et hospital have forskellige standarder fra trappen i en park.

Sikkerhedsproblemer

Fordi formålet med en trappe gelænder er at hjælpe folk med at opretholde deres balance på en trappe eller genvinde deres balance, hvis de glider, skal skinnen være i en højde, der er behagelig og let tilgængeligt for folk i forskellige højder.

Overvejelser

Hvis trappen gonna anvendes primært af børn, skal højden af rækværket på den lave ende af det acceptable område. Tilsvarende, hvis du installerer trappe gelænder for en ældre person eller en person med et fysisk handicap, skal du justere det til en højde, der tilbyder den bedste støtte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com