Hvad er den korrekte højde for køkken barstolmed?

August 8

Der er mange anvendelsesmuligheder for afføring i køkkenet, men der er også mange forskellige højder af tællere og barer, og deres passende afføring kan forveksles. Kontroller højden på din bordplade eller bar top før du køber nogen køkken taburetter.

Bar højde

En typisk bar er omkring 40 inches til 42 inches tall. For sådan en bar højde, en bar afføring bør være omkring 30 inches høj til toppen af sædet. Hævet morgenmadsbar i et køkken eller et bar-højde tabel vil kræve bar-højde afføring således at folk kan spise og drikke komfortabelt.

Counter højde

Standard køkkenborde er 36 inches høj. Counter højde barstole er 24 inches til 26 inches høj. Disse former for counter afføring er perfekt, hvis du har et køkkenø eller halvø, hvor du vil have folk til at være i stand til at spise og samle. En bar-højde skammel ville være for høj i denne situation.

Køkken stol

I sammenligning er køkkenborde normalt kun 28 til 30 inches høj, så køkkenet stol pladser er som regel kun 18 inches væk fra jorden. Mens helt trygge ved et spisebord, er et køkken stol meget for kort til køkkenborde eller barer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com