Hvad er den korrekte højde for Sconce belysning i et soveværelse?

November 15

Hvad er den korrekte højde for Sconce belysning i et soveværelse?

Fordi sconces levere belysning uden at optage enhver gulv eller bord plads, fungerer armaturer godt i soveværelser i alle størrelser. Når placeret korrekt, soveværelse sconces støbt en varm, rolig glød og skabe en afslappet indstilling. For at bestemme den korrekte monteringshøjde, overveje formålet med væglamper. Hvis sconces vil blot fungere som baggrund accenter, vil du installere inventar i en højere stilling end for opgave-orienterede lys.

Funktionelle Sconces

Når sconces tjene som Laselamper i soveværelset, finder designer Candice Olson den korrekte højde ved at have hendes klient sidde i sengen. Olson derefter anbringer lysene, så bunden af skyggen kommer lige under klientens øjenhøjde. Denne retningslinje forstås den gennemsnitlige voksne, placere inventar omkring 48 inches over gulvet. Montere en sconce fire inches til venstre af hovedgærde og en anden sconce fire inches til højre for hovedgærdet. For at undgå at holde din partner vågen mens du strikker eller læser, skal du bruge sconces med individuelle, indbyggede parametre.

Dekorative Sconces

Sconces har mere alsidighed i soveværelser end bare flankerende hovedgærder; inventar kan også fungere som almenbelysning på de andre tre vægge. Når du bruger sconces som accenter, installere dem 68 inches over gulvet. At sætte væglamper på denne øjenhøjde elevation hjælper obskure pærer fra visningen. Hvis du ønsker at gøre kort vægge vises højere, kan du placere sconces så lav som 60 inches fra det færdige gulv.

Der dækker ledningerne

For at undgå ledninger, at distrahere øjet, fungerer kabelforbundet sconces bedst. Men hvis din vægarmaturer skal tilsluttes en stikkontakt, camouflere de dinglende snore med selvklæbende kanaler. Ved at male dækker den samme farve som væggen, rummet vises renere og mindre rodet.

Overvejelser

For at undgå ubehagelige blænding i soveværelset, undgå at bruge høj-watt-pærer. Halogenpærer kastede et lyse, hvidt lys, der er praktisk for aktiviteter, men halogener er ikke det ideelle valg, hvis du ønsker en varm og hyggelig atmosfære. For en blødere, mere tillokkende miljø, bruge glødepærer, der ikke overmande de værelse og Installer lysdæmper switche. For maksimal komfort, overveje trådløse lys kits. Med en fjernbetjening, kan du dæmp lyset eller slå sconces på og ud fra komfort i din seng.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com