Hvad er den korrekte højde for Wainscoting?

September 4

Hvad er den korrekte højde for Wainscoting?

Wainscoting består af dekorative plader installeret langs den nederste del af en mur. Højden af wainscoting afhænger af personlige præferencer og højden af væggen. Standard precut wainscoting kommer i højder mellem 30 og 36 inches, men det er vigtigt at overveje, højden af væggene i et rum, som godt.

Funktion og æstetik

Wainscoting giver en traditionel look til et rum, at skabe en hyggelig, intim føler. Det beskytter også den nedre del af en mur fra børns leg eller skæmmer fra møbler. Traditionelle wainscoting paneler blev massivt træ; dog tilbyder malede hvide beadboard et andet udseende.

Højde beregning

En tommelfingerregel til at bestemme højden af wainscoting er at opdele højden af loftet med tre. Det resulterende tal er højden af wainscoting. F.eks. er en 8-fods loft 96 inches høj, hvilket betyder wainscoting ville være 32 inches høj. For en 9-fods loftet, ville 36 inches være den rette højde.

Andre overvejelser

Mens en tredjedel af loftshøjde er en fælles tommelfingerregel, er der ingen hårde og hurtige reglen. Personlig præference er den afgørende faktor i wainscoting højde. Overveje at højere wainscoting kan gøre en væg vises kortere. Også overveje at højden af baseboard og afgøre hvorvidt eller ikke at fjerne baseboard før du installerer wainscoting.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com