Hvad er den korrekte højde til at hænge kunst?

November 18

Hvad er den korrekte højde til at hænge kunst?

Uanset om du er udsmykning din lejlighed med din favorit indrammet plakater, eller ansvarlig for at arrangere uvurderlige malerier til visning i et museum, der er bestemte placering regler du kan følge. Disse regler blev sat på plads med det ene formål at opnå den mest æstetisk synspunkt til skue kunsten. De fleste mennesker har tendens til at hænge illustrationer højere end nødvendigt. Æstetisk tiltalende arrangementer har vægkunst centreret i øjenhøjde.

Instruktioner

• Definér din kunst. Din kunst kan være en af mange ting. Det kan være en over-sized maleri eller et betydeligt stykke. Du kan gruppere et par gennemsnitlige størrelse malerier eller en hel konglomerat af rammer. Lå en stor gruppe af rammer ud på gulvet, forsøger forskellige ordninger, indtil du finder den du kan lide bedst før du begynder dunkende neglene i væggen. Prøv at vælge billeder, der ligner hinanden i farve, form eller materiale for den bedste sammensætning.

• Definér område til ophængning. Et maleri, der hang i et kunstgalleri kan være det eneste på væggen. Derhjemme, kan du have et sortiment af vægge til at vælge fra. Store malerier ser bedst ud på store vægge og små malerier ser bedst på mindre mure. Bruge en lodret væg til at hænge en lodret maleri vil smigre illustrationen og supplere arkitekturen. Prøv en oddly formet konglomerat af mindre malerier på usædvanligt formede vægge.

•Find din omdrejningspunkt. Omdrejningspunktet for maleriet kan normalt findes dødpunkt, fordi målingen er kun taget lodret. Omdrejningspunktet er, hvor kunstneren beregnet dit øje drages til første. For at bestemme knudepunktet, skal du bruge et målebånd til at beregne afstanden fra toppen af rammen til bunden af rammen. Næste, dividere dette tal med to. Måler igen det andet tal fra toppen af rammen ned igen og området direkte omkring dette punkt er dit omdrejningspunkt. Omdrejningspunktet i en gruppering af indrammet kunst er i midten af denne gruppe.

•Indstil galleri niveau. Der er lille uenighed over hvad galleri niveau er. Mange eksperter siger, det er øjenhøjde på den gennemsnitlige person (den gennemsnitlige person er 5'7 "). Denne regel blev lavet da højden på den gennemsnitlige person var lidt kortere. Som et resultat, er en tommelfingerregel at gå efter øjenhøjde som fastsat af højden af den egenskab ejer eller galleri ejer. Hænge maleriet så omdrejningspunkt er på galleri plan. Når maleriet ud af balance til højre eller venstre, kan omdrejningspunkt flyttes lidt til højre eller venstre for at udligne forskellen.

•Offset andre emner. Hæng malerier, der supplerer en lampe eller en vase 10" til 12" fra varen. Den rigtige størrelse til et maleri hang over møbler er 2/3 til 3/4 størrelse af møblerne. Helt fokusere på maleriet, selv, er det alene på en væg og bruge velplaceret lys til at sætte den ud. Som med alle regler, kan de være let i stykker. Med en kunstners perspektiv er det let at afgøre, hvor et stykke ser bedst ud på væggen. Udsmykning i sidste ende kommer til et spørgsmål om personlig præference. Hænge vægkunst, hvor du synes, det ser bedst.

Tips & advarsler

  • Ensartethed er nøglen. Du kan zig-zag dine malerier hele rummet forudsat at de er ensartede, og det skal stadig se fantastisk.
  • Hænge værdifulde stykker i områder, hvor børn er nuværende høj nok så små hænder ikke kan nå det.
  • Sørg for at give plads til en titel og kredit eller prisseddel nedenunder illustrationer hang i en professionel galleri.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com