Hvad er den korrekte mængde plænen gødning?

December 9

Hvad er den korrekte mængde plænen gødning?

Alle græsplæner, både nye og etablerede, kræver atten forskellige næringsstoffer til at vokse godt. Mange er tilgængelige fra jorden og i luften, men 3 kendt som makro-næringsstoffer--kvælstof, fosfor og kalium--er nødvendige i større mængder, og disse skal anvendes i passende mængder i hele sæsonen for en sund græsplæne.

Nye græsplæner

Nyt græsplænen områder bør modtage et komplet gødning, der indeholder hver af de 3 makro-næringsstoffer. Anvende en igangsætter gødning med en hastighed på 1/2 pund kvælstof pr. 1,0000 kvadratfod af græsplæne område og 2 pounds af kalium pr. 1.000 kvadratfod af græsplæne område. Gentag ca 2 uger senere.

Etableret høj vedligeholdelse græsplæner

Høj vedligeholdelse græsplæner, som omfatter dem med nyere Kentucky bluegrass sorter og turf-type rajgræs græsplæner har højere kvælstof behov end lavere vedligeholdelse græsplæner. I mangel af en jordanalyse, anvende en komplet gødning med en hastighed på 3 til 4 pounds af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af græsplæne område i løbet af vækstsæsonen.

Etableret lav vedligeholdelse græsplæner

Lav vedligeholdelse græsplæner som ældre Kentucky bluegrass sorter, røde fescues, tygge fescues og hård fescues gøre godt med færre programmer. Anvende en komplet gødning med en hastighed på 1 til 2 pounds af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af græsplæne område i løbet af vækstsæsonen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com