Hvad er den korrekte overspændingsbeskytter for en mikrobølgeovn?

October 26

Husholdningsapparater såsom mikrobølgeovn kan undertiden blive offer for overspænding. Disse kort, men kraftfuld pigge kan forårsage uoprettelig skade på dit hjem udstyr. Under strømstød er din mikroovn også sårbare over for gentagne angreb, der kan langsomt ødelægge sin elektriske kredsløb over tid. Ved hjælp af den korrekte overspændingsbeskytter hjælper med at forlænge levetiden af din mikroovn og minimere konsekvenserne af en uventet udsving i elektrisk strøm.

Funktion

Tordenvejr, lynnedslag og pludselige strømafbrydelser er alle årsager til strømstød. Når din mikroovn pludselig slukker, flyttede spænding din mikroovn forbrugende til en anden enhed eller placering. Overspændingsbeskyttere eller overspændingsbeskyttere beskytte elektronisk udstyr og apparater på deres forretninger, når spændingen overskrider det højeste niveau af 169 volt. Det undertrykker voltage til normalt niveau, således at udstyret er beskyttet.

Typer

Service indgangen Overspændingsbeskyttere bør anvendes som et første lag af forsvar for indledende overspænding og reducere spænding før det når din mikroovn og andre følsomme udstyr. Disse overspændingsbeskyttere er normalt installeret på meter eller eltavler og håndtag bølger op til 20.000 volt. Men købe point-of-use overspændingsbeskyttere for at beskytte individuelle hvidevarer, såsom mikrobølgeovn, fra interne stigninger. Disse enheder tilsluttes stikkontakter og administrere overspænding så højt som 6000 volt. Point-of-use overspændingsbeskyttere for mikrobølger vises som plug-in forretninger eller strimler; de har nogle gange lys eller alarmer, når de skal udskiftes.

Overvejelser

Overspændingsbeskyttere for mikrobølger bør opføres for at udføre til den Underwriters Laboratories (UL) 1449 sikkerhedsstandard. Dette garanterer, at surge protector kan stand håndtag en 6.000 spænding bølge og reducere det til et niveau mellem 330V og 400V. Surge protector bør også have en indre sikring, der bryder kredsløb, blokerer bølge fra at nå og beskadige andre apparater og elektronik. Også vælge producenter, der leverer en garanti til undertrykkerne, der er defekt. Så længe du har bevis for at overspændingsbeskytter er fejlbehæftet, skal fabrikanten dækker omkostninger til udskiftning eller reparation af din mikroovn.

Ekspert indsigt

Købe en $30-$40 overspændingsbeskytter kan ikke være rentabelt for en mikroovn, der koster under $100, ifølge "This Old House" forfatteren Alan J. Kearney. Fordi overspændingsbeskyttere spænder fra så lavt som $20 til så højt som $150, erstatte en mikrobølgeovn kan være mere praktisk end købe en stor overspændingsbeskytter. Hvis du beslutter at købe en mikrobølgeovn overspændingsbeskytter, kontrollere for at sikre, at dens outlet links til jordforbindelse system. Dette vil sikre, at overspændingsbeskytter kan aflede den overskydende spænding til jorden, i stedet for andre apparater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com