Hvad er den maksimale højde for at opbygge en blok støttemur

August 18

Hvad er den maksimale højde for at opbygge en blok støttemur

Blok støttemure har været anvendt rundt omkring i verden i år, enten som en dekorativ tilføjelse til baggårde eller en faktiske konstruktionselement tilbageholder snavs eller sand. Mens du kan bygge vægge uden nogen form for strukturstøtte inde, kan du kun gå så højt, før du nødt til at tilføje armeringsjern eller en anden form for metal støtte så afstive væg, som det fortsætter med at stige.

Gennemsnit

De fleste støttemure, om bærende eller ikke, i gennemsnit mellem 3 og 4 fod i højde. Som en generel regel ønsker du ikke at skabe nogen form for struktur over 4 fod i højde uden herunder nogle type af strukturel støtte inden for. Du kan stable blokke oven på hinanden op til omkring 4 fødder uden støtte, men der er andre bekymringer ud over simple højde, der kan påvirke stabiliteten af muren.

Jordtype

Mens 4-fods højde cap er mere af en henstilling end noget andet, påvirke typen af jord du har at gøre med dette nummer. Jo hårdere jorden, de mindre bekymret du nødt til at være, men hvis du bygger oven på ler eller sandet jord, der er ingeniør elementer, der skal tages i betragtning. For enhver væg, som er over 4 fod i højde, skal du kontakte en bygningsingeniør for at teste jorden og hjælpe dig med at planlægge din blok væg.

Sidefod eller nej

Et andet aspekt i fastlæggelse af, om du kan bygge en støttemur uden for 4-mund måling er, om du har en sidefod på plads. Et konkret footer er en platform af beton hældes i en grøft i jorden, give væggen en support, så det ikke vil synke ned i jorden fra vægten af blokkene. Så længe du er ingeniør din væg, kan du gå så højt som du ønsker, så længe du giver den rette støtte.

Bærende

Bærende vægge ud over 4 fod i højde har særlige bekymringer. Ligesom med alle andre typer af strukturelle (noncosmetic) væg, skal du arbejde med en ingeniør til at bestemme detaljerne med hensyn til højde og typer af yderligere support du kan bygge til og med væggen. Ellers for kosmetiske vægge kan du gå op omkring 4 fødder inden du skal bekymre dig om en tekniker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com