Hvad er den mest absorberende stof?

April 7

Hvad er den mest absorberende stof?

Forskellige typer af stof alle har forskellige niveauer af sugeevne. Niveauet for sugeevne behov afhænger af, hvad stoffet vil blive anvendt til. Hvornår vælger et stof for ting såsom håndklæder, kåber eller sokker, flere absorbansen har, jo bedre vil det fungere til iblødsætning op væsker.

Uld

Uld er en af de mest absorberende stoffer, der er tilgængelige. Det har evnen til at absorbere op til 30 procent af sin vægt uden følelse fugtig. Uld har en stærk evne til at kaste vand, hvilket gør den ideel til badekåber, trøjer og jakker. Uld sokker er også godt for at holde fødderne varme og tørre i koldt vejr.

Frotté

En anden meget absorberende stof er frotté. Når det kombineres med bomuld, trækker små sløjfer af frotté vand fra kroppen meget gerne lille svampe. Flere sløjfer dette stof har, jo højere sin sugeevne vil være, hvilket gør terrycloth en god stof til elementer såsom håndklæder eller klud bleer.

Bomuld

Bomuldsstoffer er noget absorberende så godt. Dette stof kan absorbere op til 15 procent af sin vægt før følelse fugtig. Bomuld er en foretrukne stof til sommer tøj, da det har evnen til at væge sved væk fra huden under varmere temperaturer. Bomuld er også almindeligt blandet med små mængder af syntetiske tekstiler at gøre sokker, der holder fødderne kølige og tørre.

Akryl stof

Selv om ikke ligefrem absorberende, formål akryl fibre fugtspredende fugt væk fra kroppen. Denne type stof virker særligt godt til at lave sokker. Olefin fiber er en acryl, der holder fugt i væk fra huden. Akryl stof kan kombineres med et ydre lag af en mere absorberende lag af stof til at holde fødderne tørre og behagelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com