Hvad er den mest effektive grønne vaskemaskine?

December 5

Ifølge EnergyStar.gov vaske amerikanske familier næsten 400 masser af vasketøj hvert år. At have en energibesparende vaskemaskine kan reducere din månedlige regninger. Maskiner, der har betegnelsen EnergyStar bruge mindst 37 procent mindre energi og 50 procent mindre vand end en standard vaskemaskine.

Electrolux damp skive

Electrolux damp skive funktioner 5.0 kubikfod af Vaskekapacitet, og ifølge electroluxappliances.com, maskinen er 75 procent mere effektivt og bruger 56 procent mindre vand end en standard vaskemaskine. Funktioner på vaskemaskinen omfatter en damp indstilling, der fjerner rynker og pletter. Maskinen har også en støjsvag drift og 12 forskellige vaske cykler.

Kenmore 40272

Kenmore 40272 funktioner otte forskellige vaske cykler og har 3,5 kubikfod af Vaskekapacitet. Front-loading vaskemaskinen tjent en EnergyStar Cee Tier 3 udpegning og har SmartWater teknologi, der giver ekstra rengøring. Ud over otte vaske cykler og seks vask muligheder har vaskemaskinen vagt vibrationsteknologi, der sikrer en jævn og rolig operation.

LG WM2050CW

LG WM2050CW har syv forskellige vask programmer og en anti-vibration system. Sammen med 4.0 kubikfod af Vaskekapacitet, front-loading vaskemaskinen er meget energi og vand effektiv og kommer med en 10-års garanti. LG.con skriver at SenseClean teknologien måler turbulensen af vaskemaskinen og justerer rengøring tid til at give større energieffektivitet.

GE WCVH6800JWW

EnergyStar GE WCVH6800JWW udstyret med en intern vandvarmer, der øger vask temperatur for at fjerne vanskelige pletter. For at fungere mere effektivt, GE vaskemaskine spor og gemmer vand pres oplysninger til at beregne optimal cyklustider. Forsiden-loading vaskemaskinen har 3,5 kubikfod af kapacitet og LED-indikatorer.

Maytag MHW7000XW

Maytag MHW7000XW er en front load damp skive og har 4,3 kubikfod af Vaskekapacitet. Maskinen har 12 vaske cykler, sammen med otte forskellige muligheder, og en PowerWash cyklus at hæver vandets temperatur for at fjerne kaffe og græs pletter. Indstillingen MaxExtract Spin er designet til at fjerne fugt fra tøj og reducere tørretiden, som øger energieffektiviteten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com