Hvad er den mest effektive måde at køre din Central Air?

February 24

Hvad er den mest effektive måde at køre din Central Air?

Centrale klimaanlæg kan bruge op et bundt af energi i de varmeste måneder af året og regningerne kan skyrocket som et resultat. Det er vigtigt at vide, hvordan du mest effektivt bruger centrale luft til at spare energi og lavere omkostninger. Der er en række måder at være mere effektiv med din klimaanlæg.

Ikke være overdreven

Må ikke være overdrevent med dit energiforbrug, især når der beskæftiger sig med varme og aircondition. Slå ikke på din aircondition medmindre andre ventilation ikke er nok. Når det er nødvendigt, beslutte om det er nødvendigt på alle tidspunkter, eller hvis der er tidspunkter hvor du ikke behøver det. Drej op for termostaten et par grader om natten når varmen er ikke et problem og hæve temperaturen betydeligt under tidspunkter, hvor ingen er hjemme, ifølge det amerikanske råd for en energi effektive økonomi (ACEEE).

Luk alle vinduer og døre når aircondition enhed bliver brugt og ikke cool værelser i huset, der er ubesatte på en regelmæssig basis.

Din komfort rækkevidde

Hvis du har loftsventilator eller andre måder at forbedre cirkulation af luften i hjemmet, bruge dem. Hæve din komfortniveau med fans, så du er i stand til at hæve indstillingen af termostaten og forblive komfortable.

Forventer en besparelse på 3 procent til 5 procent på aircondition omkostninger og relaterede energi forbrug for hver grad du kan hæve din termostat, ifølge ACEEE.

Luftfiltre

Lad aldrig din luftfiltre, få beskidte. Beskidte luftfiltre begrænse luftstrømmen og kan beskadige enheden eller gøre det funktion med langt mindre effektivitet. Om sommeren måneder rense dine filtre eller erstatte dem om hver to måneder for at sikre den mest effektive drift af dit system. Kondensatoren i din enhed bør rengøres professionelt, hvert andet år eller årligt i støvede steder, ifølge ACEEE.

Tune Ups

Central air enheder er op til 20 procent mere effektiv når kølemidlet er opladet korrekt. Forbedre din effektivitet yderligere 10 procent ved at sørge for luftstrømmen fungerer korrekt. Har dit kanalsystemet, kontrolleres for at sikre det er forseglet og isoleret for at forbedre dit system med en anden 15 procent, ifølge ACEEE.

Planlægge en helbredsundersøgelse for dit centrale air condition system hver to til tre år at være sikker på du får mest for dine penge.

Hjem effektivitet

Selv hvis din centrale enhed er i tip-top form og fungerer perfekt, kan dit hus blive berøver det nogle effektivitet.

At sikre dit hjem er sat op for energieffektivitet ved at have ordentlig isolering, lukkede vinduer og lufttæt døråbninger, ifølge grøn energi effektiv hjem. Forskellen i dine energiregninger vil sandsynligvis være dramatisk, hvis dit hjem er sat op for energi effektive succes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com