Hvad er den mest holdbare marmor til brug i køkken gulve?

January 15

Hvad er den mest holdbare marmor til brug i køkken gulve?

Marmorgulve tilføje en en-af-en slags naturlige element til et køkken. De gamle grækere og romere anerkendt marmor for dets vedvarende tiltrækningskraft. Marmor er en sten som følge af kalksten krystallisering, der kommer i et udvalg af farver og mønstre, der passer til enhver indretning. Køkkener er travle områder i hjemmet og spilde, opgav og tungt gulv trafik. Ikke alle marmor er velegnet til køkken gulve, som varierer i styrke og holdbarhed. En mindre porøse, hårdere marmor er bedst til køkken gulve.

Farve

Naturlige marmor findes i jordfarver, såsom sorte, brune, grønne, grå, blues og hvide. Nogle marmor udstiller blændende vene mønstre i kontrasterende farver fra base skyggen. Ikke alle farver af marmor anbefales til gulve. Sorte og grønne kugler ikke er velegnet til områder i dit hjem, der kan blive våd, som køkkener og badeværelser. Hvis sort marmor bliver våd, kan det bryde ind i små stykker. Grøn marmor har en tendens til at absorbere vand og kan krølle eller warp.

Kvaliteter

Marmor er klassificeret i fire klasser af marmor Institute of America: karakterer A, B, C og D, som afspejler den arbejdende soliditet eller sværhedsgrad, at en installer eller fabrikator kan pådrage sig når man arbejder med stenen. Klasse A marmor er typisk mere modstandsdygtigt overfor brud end de andre kvaliteter og har den mindste mængde af naturlige årer, indeslutninger og uoverensstemmelser. Det er en holdbar løsning til køkken gulve, mens klasse D er den blødeste marmor og er ikke anbefalet til gulve i køkkener.

Finish

Køkkener er modtagelige for udslip og er typisk stærkt trafikerede områder. Marmor køkken gulve kræver en mindre glatte, holdbare finish. En meget poleret marmor gulv er ikke en ideel gulvbelægning valg til køkkener. Blanke gulve er glatte og kan ofte få grimme ridser, hvilket kan resultere i farvning væske siver gennem overfladen. Tumlede marmor er en god mulighed for køkken gulve, med en lidt ru og antikverede overflade. Finpudsede marmor er også tilrådeligt, til køkken gulve, da det har en kedelig, mat overflade.

Vedligeholdelse

Anvendelse rengøring løsninger, der er specielt formuleret til marmor gulve. Undgå ammoniak og syre-baserede rengøringsmidler, der kan sløve dit gulv glans. Anvende en fugemasse til marmor gulve kan hjælpe med at beskytte dem fra fugt og farvning, gør dine gulve, mere holdbare og attraktive. Neutral, pH-balanceret, åndbar fangere er anbefalet af professionelle floor installatører til marmor gulve. Regelmæssig genforsegling for high-trafik marmor gulve, køkkener og badeværelser, bør gøres hver 9 til 12 måneder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com