Hvad er den mest holdbare Type af trægulve?

January 13

Hvad er den mest holdbare Type af trægulve?

En enkelt type af trægulve er ikke perfekt for hvert byggeprojekt. Holdbarheden af et trægulv varierer afhængigt af kvaliteten af installationen, træsorter bruges og om gulv planker er faste eller lamineret træ. For at bestemme den mest holdbare type af trægulve for et bestemt projekt, sammenligne Karakteristik af forskellige typer af trægulve med projektets krav.

Massivt træ gulve

Massivt træ gulve er alle træ. Gulvbelægning producenter køber hårdttræ tømmer og mølle det ind i ensartet planker. Massivt træ gulve kan refinished mange gange i løbet af deres levetid. Hvornår bære, skrammer og pletter vises på gulvet, det kan blive slebet, bejdset og refinished. Massivt træ gulve er derfor den mest holdbare valg til stærkt trafikerede områder. Massiv træ-gulve forventede levetid er 25 år til 100 år, ifølge University of Minnesota overkommelige grønne boliger Guide. Men det overstiger rutinemæssigt denne levetid.

Manipuleret træ gulve

Manipuleret træ gulv planker er lamineret eller limet, lag af hårdt træ finer. Tykkelse, størrelse og profil af disse planker spejl ofte af solide planker. Massivt træ planker er egnet til ved - eller over-grade applikationer, manipuleret planker forbliver stabil i kældre og er ideelle for denne form for ansøgning. Manipuleret træ gulve, dog være ikke refinished flere gange, hvilket gør det mindre holdbare end massivt træ til stærkt trafikerede gulve. University of Minnesota grøn overkommelige boliger Guide sætter manipuleret gulvbelægnings forventede levetid på 15 år til 30 år.

Arter og gennemførligheden

De fleste hårdttræ arter er naturligvis tæt og modstandsdygtige over for rot og skadedyr. Korrekt installeret, færdig og vedligeholdes, udviser selv nåletræ pine stor holdbarhed. Men en af de vigtigste dele af at vælge et trægulv er at forstå artens holdbarhed under installationen, karakteristisk kaldet bearbejdelighed. Bearbejdelighed beskriver en træets holdbarhed under installationen stress, såsom opskæring og sømning. En art med vanskelige eller dårlig bearbejdelighed nemt opdeler og Splinter under installationen. Hvis du installerer trægulve dig, overveje gennemførlighed som et aspekt af holdbarhed, og konsultere din gulvbelægning leverandør vedrørende den bedste arter at bruge.

At vælge Type ansøgning

Til workshop og stærkt trafikerede gulve kan massivt træ gulv planker du refinish gulvbelægning som nødvendigt. For under-grade applikationer eller omgivelser med høj fugtighed, såsom badeværelser, modstå manipuleret træ gulv planker deformering, skiftende og buckling. En sammenligning af hver gulvbelægning type egenskaber tillader dig at vælge den rigtige type af trægulve for et bestemt program.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com