Hvad er den mest populære maling farve til kælderen?

October 17

Fordi kældre har tendens til at blive koldere og mørkere end andre værelser, hælde boligejere naturligt mod varme, lys maling farver, når du vælger en nuance. Den ideelle maling farve vil gøre rummet mere indbydende og komfortabel.

Den nuværende vinder

I April 2011 er bisque den mest populære maling farve for det lavere niveau. Ifølge Breslow Home Design Center vælger husejere Monroe Bisque for kælderen mere end nogen anden Benjamin Moore farve. Skyggen er en kombination af lys brun og hvid.

De løbere-up

Tan stier bag bisque på andenpladsen, mens sand kommer i tredje. Neutrale runde ud af top 10 bestsellere, med undtagelse af russet. I ottende plads er russet en rødlig-brun nuance.

Foreslået loftet farve

Når du vælger på kælder loftet farve, vælge boligejerne typisk hvid; skarp overgangen mellem neutrale vægge og et hvidt loft kan dog oprette en skurrende effekt. En bedre mulighed er at vælge en halv-tone formel af din vægfarve. Blot bede maling degnen at blande loft maling på halv væg formula. Resultatet er et loft formel, der er blød og let, men passer bedre ind i stuen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com