Hvad er den nemmeste køkken tema at gøre på et Budget?

September 16

Den nemmeste måde at dekorere dit køkken, når du har et stramt budget er at indarbejde en landlig stil. Dette skyldes, at vintage, nødstedte og antikke tilbehør er billig og rigelig, hvis du søger efter dem i de rigtige steder. Land-stil køkken formidler en laid-back, casual look til rummet. Det er indbydende at venner og familiemedlemmer, om du er ved at forberede et måltid sammen eller blot nyde en kop kaffe og en snak.

Møbler

Land-stil spisestue borde og stole er ofte store, chunky og slidte i udseende. Mange boliger allerede har nødstedte eller gamle dining room møbler, således det passer perfekt med andre land indretning. Perusing Genbrugsbutikker eller garage salg er også en billig måde at finde nødstedte eller slidte møbler.

Decor

Vintage eller antik indretning anlæg nå i land køkkener. Gamle keramik eller tin dunke samt kurve, skal du tilføje en gammeldags look til køkkenet. Find en gammel pie sikker på en garage eller ejendom salg eller se i dine bedsteforældre loftsrum, stald eller andre lagerområde for denne type af arvestykke. Gamle køkkenredskaber eller vægtæpper, såsom en wire piskeris, træ kagerulle, antik metal tegn eller et tæppe tæppebanker gøre fremragende samleobjekter til at hænge på din væg eller til at vise på et træ hylde.

Tekstiler

Vælg duge, gardiner, dækkeservietter og andre sengetøj med små prints, bløde, pastel farver, kontrolleret stof eller en blomstret mønster til at tilføje til landet stemning. Se gamle opbevaring kister i kviste eller besøge antik eller sparsommelighed butikker at finde lejlighedskøb tekstiler til at dekorere dit køkken.

Vægfarve

Male dine vægge er en billig måde at transformere udseendet af dit køkken. Neutrale farver som off-white, beige eller taupe arbejde godt med næsten enhver form for indretning. Husk farven på dit tilbehør og tekstiler, når du vælger væg maling. For eksempel, hvis du har tilbehør eller tekstiler, der viser farverige haner i rød eller gul, koordinere vægfarven med en af de dominerende nuancer, som du vil fremhæve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com