Hvad er den nemmeste måde at optø en fryser?

October 11

Simpel husholdningsapparater som frysere har brug for lidt ekstra opmærksomhed på lejlighed til at sikre de fortsætter med at fungere korrekt. For frysere, kan ophobning af is build-up reducere mængden af lagerplads og belaste motoren.

Mejsel

Bruge en issyl eller en mejsel til at fjerne is omkring sider af fryseren når fødevarer har været eller kan være, fjernet. Pas på ikke at uheld skader en udluftningsanordning eller fryseren interiør hvis du bruger denne metode.

Luft

Sted flere håndklæder omkring fryseren 's base (for kummefrysere) eller på gulvet foran køleskab (for top monterede frysere) og prop åbne fryseren døren. Selvom denne metode tager tid, stuetemperatur i sidste ende vil medføre isen til at smelte og håndklæder kan absorbere den resulterende vand.

Lamper

Igen, sted håndklæder i fryseren og prop åbne døren eller låget. Sted varm lamper nær fryseren men hjælpe tø isen men sted lamper langt nok væk fra dryppende vand.

Varmelegeme

Svarende til lamper, Placer en lille varmeapparat forrest i fryseren. Hvis bruger en elektrisk vandvarmer, placere den over håndklæder til at undgå fugt.

Kogt vand

Forudsat at du har et afløb (som de fleste kælderen brystet frysere vil), hæld flere gallons af kogende vand over isen til at smelte det væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com