Hvad er den nemmeste måde at plante græs?

October 19

En saftig græsplæne af sunde, grønne græs ofte lokker selv de mest nervøs at lade løs med en barefoot boltre sig i de bløde græs, men hvis din plæne lader meget tilbage at ønske, du skal lære at plante græs. Hvis du tror, plantning græs er back-breaking arbejde ud over dit niveau, så tro om igen. Start her i efteråret og foråret, får du en luksuriøs baggård fuld af græs.

Gem din græs

Den nemmeste måde at plante græs er at undgå at skulle plante græs, som du kan gøre ved at gemme din aktuelle græsplæne. Hvis du har brune pletter i en ellers sund græsplæne, kan du ofte opfordre de omkringliggende græs til at fylde i plasteret ved at indlede en regelmæssig tidlig morgen vanding rutine for et par uger. Springe slåning i mindst to uger, derefter klippe græsset og tilføje en organisk gødning, som forarbejdede gødning eller kompost til hele plænen. Sprede gødningen over græsplænen lige før en nedbør, bogstaveligt talt arbejder, mens regnen starter hvis du skal. Arbejder lige før en regn enourages gødning for at sive ned i jorden, hvor det er nødvendigt. Hvis efter et andet par uger, kan du se nogen forbedring, overveje plantning græs i pletter.

Overseeding din græsplæne

Hvis du har prøvet at spare din plæne og stadig har brune pletter af døde eller døende græs, forsøge at lappe græsset, før du beslutter dig at grave det hele ud og starte forfra. Med en skovl, grave ud den gamle sod. Skub i skovl omkring 1/4 tommer dyb rundt omkring den brun plet og fjerne de hele 4 inches af jord i stedet. Tilføj dette til din kompostbunke.

Tilføje nye muldjord i denne placering, blandes halvdelen og halvdelen med kompost at hæve niveauet 1 tomme over den omgivende jord. Tamp jorden med dine hænder eller fødder, afhængigt af størrelsen af patchen, så reseed generøst med en kvalitet græsfrø, der matcher den primære græsfrø i din plæne.

Hvis du er usikker på, hvilke sort i øjeblikket findes i din græsplæne, overveje at fjerne sund sod fra et andet område af din græsplæne, måske ved at udvide din haven senge lidt, og omplantning dette til området. Må ikke plante græs, der ikke er den samme i patches, eller du risikerer at have lige så grimme, forkerte pletter i græsplænen.

Hvis du ikke kan matche din sort, kaldes en anden metode, kan du prøve overseeding. Fagfolk på grassing.com anbefaler denne metode, når du har nogle græs kommer i, men når du ønsker at have en mere kraftig vækst af græs i plænen. Det er hurtigere vækst og bedre resultater end sædekorn en hele plænen. Den nemmeste måde at plante græs overseeding ved at sprede frøene over hele plænen og lade den nye græs blandes den gamle græsset.

Vand den nye vækst, let hver morgen for omkring to uger, eller indtil du ser ny vækst. På dette tidspunkt, kan du begynde vanding kun efter behov, når jorden føles tør at røre. For de bedste resultater, repatch i den tidlige falder således at dine planter har det meste af efteråret at vokse og etablere sig inden vinteren.

Genplante din græsplæne

Som en absolut sidste udvej, kan du leje en rotary tiller for at slå den sod og jord i græsplænen til en dybde af 12 inches. Reseed med en bred vifte af græs frø kendt at blomstre i både dit område og i miljøet din plads giver. Populære sorter omfatter Bermuda græs, Buffalo græs, Fine fescues og Kentucky bluegrass. Kan du bede en nabo med en smuk græsplæne hvad de anvendte når de plantede deres græs sort.

Den nemmeste måde at plante græs er at leje eller købe en håndholdt sprederen og let spray helt græsplæne med græsfrø. Efter sædekorn, blidt tryk frøene ind snavset, dække med et meget fint lag af sphagnum, og vand let, dagligt i mindst to uger indtil frøplanter vises. For de bedste resultater, genplante din græsplæne i efteråret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com