Hvad er den rigtige størrelse fryser for mig?

February 23

Hvad er den rigtige størrelse fryser for mig?

Frysning fødevarer er praktisk og økonomisk. Holdbarhed af kød, frugt og grøntsager kan udvides til måneder eller endda år af denne type konservering. Mange mennesker behov opfyldes ved hjælp af fryserum på køleskabe, mens andre drage fordel af den ekstra plads, som en fritstående fryser.

Familiens størrelse

Enlige finde ofte afsnittet lille fryser i deres køleskab passende for deres behov. Større husholdninger kan drage fordel af øget fryser plads. Én kubikfod af fryser plads rummer omkring 35 lbs. af mad, og 1,5 kubikfod bør tildeles for hvert familiemedlem. Brug denne formel til at bestemme, hvad størrelse fritstående fryseskab er tilfredsstillende for din families behov.

Forbrugsvaner

Hvis du og din familie spiser for det meste friske fødevarer eller findes på take-out, er købe ekstra fryser plads ikke praktisk. Men familier, der er afhængige af færdigpakkede frosne fødevarer for næring og forberede en masse hjemmelavede måltider gavn af at have plads til at holde passende bestemmelser på side. Fritstående frysere er også begunstiget af mennesker, der gør en masse udendørs madlavning og gerne holde et sortiment af grilning og grill kød og fjerkræ let tilgængelige.

Køb og madlavning mønstre

Ekstra fryser plads er nyttig til forbrugere, der køber freezable fødevarer i løs vægt på lageret butikker eller materiel op på kød og frosset valg, når de er diskonteret til supermarkeder. Rigelig fryser plads er også godt for folk, der gør gryderetter, supper og gryderetter i store partier og fryse middag-størrelse eller personlig portioner. Ivrig bagere finde frysere handy for bevare brød, tærter, kager og småkager.

Ledig plads

Mennesker med rummelige garager eller utility værelser kan overveje både bryst og oprejst stil frysere, men hvis du bor i en lejlighed eller ejerlejlighed, pladsen er ofte begrænset. Opretstående frysere optager mindre plads end bryst typer men er typisk mere bekostelig og mindre energieffektive. Frysere kan blive hooked på verandaer, dæk eller skure hvis en jordet stikkontakt er tilgængelige, de er installeret med udendørs magt snore og er beskyttet mod vejrliget af presenninger eller tæpper.

Andre overvejelser

Kummefrysere give flere lagringsmuligheder som de er bare store kasser med ingen hylder eller kurve. De er nyttig nemlig folk hvem fryse store nedskæringer af spil eller købe store portioner af kød som sider eller halv-sider. Men hvis du er korte i statur, hentning af fødevarer fra kummefrysere er svært, især elementer i bunden af enheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com