Hvad er den sidste dato for at plante en have?

June 22

Hvad er den sidste dato for at plante en have?

Plante et falde afgrøde for at øge mængden af frugt og grøntsager du høste fra haven. Dette er vanskeligere end foråret havearbejde, når jorden bliver varmere og dagene længere. Som du forhånd i efteråret, jorden bliver koldere og risikoen for en tidlig frost stiger. Nordlige regioner af landet har betydeligt mindre sollys for fotosyntese. Men du kan stadig plante en sen have for fald.

Valg af anlæg

Vælg planter med rødder, der trives i den kolde jord, rødbeder, broccoli, blade salat, spinat eller blomkål. Korte løbetid planter har en bedre chance for at producere en afgrøde end dem, der tager to måneder eller længere. Fall afgrøder kan tage 10 dage længere for at nå modenhed end indikeret på frøposen, ifølge University of Tennessee forlængelse. Lang løbetid planter måske ikke har nok sollys, når de skal bruge det mest, under blomstringen og produktion. Derudover vælge arter, der vil tolerere regntiden fælles i løbet af November.

Første Frost dato

Hver region i landet har en anden første frost dato. Dette er kun en retningslinje for det gennemsnitlige tidspunkt, som den første frost forekommer i de fleste år. Webstedet sejr frø har et diagram, som du kan bruge til at bestemme din første frost dato. Vælge din tilstand og derefter foretage justeringer for at leve på et højere højde. Skiftevis, besøg din lokale county udvidelse kontoret for specifikke oplysninger i dit område.

Beregning af den sidste dato for anlæg

Efter at købe frø til haven, trække antallet af dage til udløb fra den første frost dato at ankomme på den sidste dato at plante. Ssince vejret er uforudsigelig, men, tilføje en sikkerhedsmargen på mindst to uger for frost-intolerans planter, herunder tomater og grønne bønner, ifølge University of Tennessee forlængelse. En frost-tåler planten dør selv når der er kun let frost.

Frost Tips

Frost forekommer, når temperaturen falder til 32 grader Fahrenheit. Det vil ramme nordvendte skråninger før dem, der mod syd. Beskytte mange planter fra lys frost ved at dække dem. Nogle planter kan også overleve en hård frost.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com