Hvad er den Standard højde af spisebord?

January 29

Hvad er den Standard højde af spisebord?

Spiseborde er tilgængelig i tre standard højder der passer til behov og ønsker. Vælg en tabel højde til at passe din udsmykning stil; en lavere højde tendens til at supplere traditionel indretning, mens en højere tabel formidler et mere moderne vibe. Vælg en stol, der har en 12-tommer clearance mellem sæde af stolen og bordplade til komfortabelt rumme dining gæster.

Traditionelle smag

Standardhøjde for en konventionel spisebordet måler mellem 28 og 30 inches høj. Fordi konventionelle-højde træborde med cabriole ben formidle en mere formel atmosfære end højere spiseborde, arbejder de godt i en traditionel-tema hjem. Denne traditionelle bord-højde er behageligt for de fleste mennesker, fordi deres fødder kan røre gulvet, mens de sidder.

Casual livsstil

Hvis du foretrækker et mere afslappet spisning atmosfære, Vælg en Counter højde Eettafel, som måler mellem 34 og 36 inches høj. Denne bordhøjde formidler en mere afslappet føler end en lavere, mere formelle traditionelle bordhøjde. Give en overgangs-stil spisestue--en blanding af traditionelle og moderne indretning--en dekorativ boost af apteringen det med en rig brun, træ Counter højde tabellen med lidt buede ben og en straight-kant bordplade.

Moderne præferencer

Et spisebord, der måler mellem 40 og 42 inches tall kaldes en bar - eller pub-stil bord. Denne høje tabel genererer en meget afslappet atmosfære og par pænt med moderne møbler. For eksempel vil du tilføje en udsmykning kick til din moderne spiseplads med en akryl pub-højde tabel i strålende brandbil rød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com