Hvad er den Standard højde for et brusebad-gardinstang?

June 2

Hvad er den Standard højde for et brusebad-gardinstang?

Stall og badekar badeforhæng beskytte gulvet i badeværelset fra vandskader. De er funktionelle, men spille en integreret del i indretningen af badeværelset. Disse gardiner er ofte hang sammen med en vinyl eller vandtæt liner, men nogle gardinstoffer har en vandafvisende anvendes til den ene side, så de kan hænge alene.

Størrelser af brusekabiner og bad gardiner

Ingen nøjagtige standarder for størrelser af stall og badekar badeforhæng; Derfor er der ingen standard højde for installation af stangen. Hver installation skal være specifikke for bruseren eller karbad og den faktiske størrelse af gardinet.

Stall badeforhæng

Brusekabiner har normalt en afsats kører langs kanten af gulvet i stalden. Badeforhæng skal hænge ikke mere end 1 til 2 inches fra gulvet til at forhindre gardin fra glide over afsatsen og drenching gulvet.

Til at bestemme stang indbygningshøjde, måle længden af forhænget og tilføje 2 inches til denne måling. Dette tal er højden fra gulvet, der vil nå op på toppen af gardinet. Føj til dette længden af den hængende krog eller ring, og denne sidste måling er højden fra gulvet til toppen af stangen.

Badekar gardiner

Badekar gardiner bør hænge ikke mindre end 2 inches under den øverste kant af karret. For at bestemme rod placering, angiver gardin længde minus 2 inches højden på toppen af tæppet over karret kant. Denne måling, tilføje længden af ringen eller tilslutte til resultatet i den samlede højde af forhænget til toppen af stangen over karret kant.

Æstetik

Brusebad og karbad gardiner er en del af indretningen af badeværelset, og som sådan, bør du omhyggeligt vælge et stof, der supplerer rum og alligevel forbliver funktionel. Højden af brusekabine og højden af enhver balje surround påvirker også hængende højden af gardinet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com