Hvad er den Standard overhæng for en dug?

December 26

Hvad er den Standard overhæng for en dug?

Dugen tjener flere formål, der er både æstetiske og praktiske. Det beskytter finish af dugen og kan forvandle stemningen i et rum via dit valg af farve, design og stof. Hver dug er lavet lidt større end selve at give mulighed for en vis mængde af overhæng tabellen.

Montering af en dug

De fleste køkken og spiseborde er designet i ovalt, runde og firkantede figurer. Den standard overhæng for en dug er ikke mejslet i sten, men snarere en stiltiende skik, der varierer baseret på kilder. Med hensyn til praktiske, ikke for lidt overhæng giver mulighed for meget bevægelse af dugen, som kan gøre overfladen under synlige, hvis det er trukket lidt. For meget overhæng, på den anden side kan føre til nogen trækker det hvis det klamrer sig til deres bukser eller ved et uheld at trække det, som de sidder.

Standard udhæng

Houseware forhandler Bed Bath & Beyond tyder på, at en dug overhæng bør være et sted mellem 6 og 10 inches. Dette antal varierer blandt detailhandlerne, med nogle siger at tilføje mere end 10 inches. Overhæng er et valg af personlige præferencer. En længere drop betyder typisk en mere elegant udseende, hvilket er grunden til, at god husholdning anbefaler en 10 - 12 tommers drop i afslappede omgivelser og 15-tommer drop for formelle indstillinger.

Banket tabeller

Banket tabeller, som udnyttes typisk til serverer mad, er et andet vigtigt element i montering en dug. Da ingen sidder for at spise på en banket bord, skal dugen være lange. Jo længere dugen, den mere elegant den vises. En dråbe af op til 30 inches kan være nødvendige for den gennemsnitlige banket bord. Dette også kan du gemme poster og leverer nedenunder bordet uden nogen opdager, og tilføjer et bestemt element i dekoration.

Sådan størrelse

Når du er i tvivl altid måle over dugen. Start med at måle længden og bredden af dugen. Til et rundt bord, skal du tilføje mængden overhæng ønskede at diameteren af dugen. For rektangel og oval duge, tilføje overalt fra 12 til 30 inches længde og bredde til at få et skøn over den mindste du har brug for din tabel. Duge fås i en bred vifte af materialer, der omfatter, plastik, vinyl, linned, bomuld blandinger, polyester og microfiber.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com