Hvad er den Standard størrelse for Studs til husbyggeri?

August 27

Hvad er den Standard størrelse for Studs til husbyggeri?

Mange byggemetoder bruge materiale standardstørrelser og installationsmetoder til at oprette ensartede vægge, gulve og tag pitch dimensioner. Hankatte er dimensionelle boards specielt beregnet til brug i opbygningen af væggene. I modsætning til andre boards er studs alle pre-cut til en eksakt længde at tillade builder til at ramme vægge, hurtigt og effektivt. Ikke alle vægge er af samme størrelse, men så knopper kommer i forskellige størrelser. Arkitekten, der tegnede planer og lokale bygningsreglementer vil gøre den endelige bestemmelse på stud størrelse for enhver given hus, men du kan regne med nogle generelle retningslinjer.

Standard vægge

I nybyggeri fordelte de fleste vægge funktion 8-fods studs 16 inches fra hinanden mellem et gulv og en loft plader. Når boligejer ønsker højere lofter, er 9-fod og 10-fods hankatte tilgængelige. En stud er altid en single-board, der strækker sig over afstand fra væggen bundplade til den øverste væg plade.

Mekanisk eller udvendige vægge

For at øge isoleringen faktor eller r-værdi, i en ydervæg, kan builder ramme væggen med 2 af 6 studs. Disse bredere studs tillade installation af tykkere batt isolering. Disse bredere studs kan også fås i forskårne længder og findes i mekanisk vægge - dem, der indeholder VVS drænrør eller luft ventilationskanaler.

De virkelige størrelser

Første gang du rammer en væg med 8-fods studs, kan du blive overrasket over at finde at knopperne er kun 92 5/8 inches lang. Mens det er mere korrekt at anmode om studs at "bygge" et 8-fods mur, hvis du beder om 8-fods studs, er dette hvad du får. En 9-fods stud er faktisk 104 5/8 inches lang og en 10-fods stud er 116 5/8 inches lang. I første omgang, det kan være forvirrende, men der er en metode til vanvid. Når du installerer en 8-fods stud mellem en bundplade, der er 1,5 inches tyk og to top plader af samme tykkelse, er højden af den metalindrammet væg ialt 97 1/8 inches. Efter fratrække 1/2-inch til loft gips og 5/8-inch for gulvbelægning, er den resterende væg højde præcis 96 inches eller 8 fod.

Andre Stud overvejelser

Når du vælger studs for vægkonstruktion, vælge hver stud individuelt, hvis det er muligt. Grøn tømmer, leveret fra møllen med højt vandindhold, er mere tilbøjelige til at fordreje eller twist som det tørrer. Hold ene ende af en stud i øjenhøjde med anden enden på jorden og synet ned toppen og siderne af stud til at bestemme, hvor meget stud bøjer. Lille kåringen er acceptabel, men studs med mærkbar bøjninger eller drejninger ikke passer jævnt mellem de øverste og nederste plader og kan kræve shims til selv dem ud, før du kan installere gipsvæg på dem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com