Hvad er den tyndeste Drywall, du kan købe?

January 15

Drywall er byggemateriale bruges over hele verden til at oprette de glatte vægge, vi ser i næsten alle hjem i USADrywall erstattet de gammeldags gips til at dække træ indrammet bygninger, fordi det er så hurtig og nem at installere. Fagfolk kan installere en hel hus i et par dage, sammenlignet med uge eller mere det vil tage dem at installere gips. Det er også nemmere at reparere.Den er lavet af den mineral gips, komprimeret og klemt inde mellem to ark i kraftigt papir. Drywall er også kaldet gipsplader, wallboard og gipsplader. Nogle mennesker refererer til er som Sheetrock, men der er faktisk et brand navn.

Typer

Brandsikring: Gips er et naturligt fireproofing materiale fordi gips modstår afbrænding. Jo tykkere bord, mere brandsikre det er.Lydisolering: Tykkere tavler er også bedre isolatorer mod varme, kulde og lyd. Der er særlige lyd proofing gips bestyrelser, der indeholder træ eller andet materiale for at dæmpe lyden.Vand - og skimmel-resistent: bestyrelser lavet med en voks eller olie komponent i papiret bruges i badeværelser og brusere til at modstå fugt.Stråling barrierer: nogle wallboard omfatter et lag af bly til at blokere for stråling, som i en lab eller hospital med x-ray maskiner.Gips Association, en nonprofit brancheforening, der repræsenterer wallboard producenter i USA tilbyder de følgende retningslinjer for brug af de forskellige tykkelser tilgængelige.

1/4-inch tykkelse

Dette er den tyndeste type wallboard. Bruge det som en base, når du er lagdeling wallboard Lydisolering, eller at sætte over eksisterende vægge, når du er remodeling, og ikke ønsker at nedrive, hvad er der. Det er også godt for buede vægge.

5/16 tomme tykkelse

Præfabrikerede og fremstillede huse bruger ofte denne tykkelse, fordi det er mere stiv end 1/4-inch men lettere end 1/2-inch.

3/8-inch tykkelse

Brug dette som det øverste lag i et dobbelt lag system, som over en eksisterende mur hvis du er remodeling.

1/2-inch tykkelse

Dette er, hvad vi ser i de fleste almindelige huse. Bruge det i et enkelt lag over dit træ indramning for nybyggeri eller ombygning. Du kan også bruge det med nogen af de andre tykkelser et lagdelt system for lydisolering.

5/8-inch tykkelse

Du vil se dette i nogle kommercielle bygninger og i high-end boliger. Den ekstra tykkelse gør det endnu mere brandsikre og stærkere til slagfasthed. Nogle bygherrer lag det med tyndere bestyrelsen for super indvirkning, brand-proofing og lydisolering.

3/4-inch tykkelse

Dette bord er brugt meget som 5/8-inch board.

Nogle gange bruger entreprenører 1-tommer tyk væg board (den tykkeste tilgængelig) for trappeopgange, jagter og indervæg partitioner. Dette kommer i mindre paneler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com