Hvad er den varmeste stof anvendes i tæpper?

February 23

I boligtekstiler er forskellige tekstiler værdsat for forskellige funktioner. Lang, glat bomuldsfibre laver de mest komfortable og længste varig ark. Styrke og thinness i linned fibre passer dem til den mest luksuriøse bed and dækketøj. Stadig gør andre fibre de bedste tæpper. For at få hjælp til at bestemme, hvad der vil gøre de varmeste tæpper, lære mere om karakteristika populære fibre og tekstiler.

Hvordan tæpper arbejde

En praktiserende musiker er tilbøjelige til at fortælle dig, at de noter, han spiller er kun en del af den musik, du hører. Den anden vigtige komponent er afstanden mellem de noter, der bestemmer den rytme og samlede karakter af noter. Et varmt tæppe fungerer nærmest som et stykke musik. Varmen kommer ikke bare fra stof tråde, som beskytter dig mod eksterne kolde og luft bevægelse. Varmen også kommer fra mellemrummene mellem de tråde, der gemmer varm luft genereret af kropsvarme og holde det tæt på kroppen. Et kritisk element i et tæppe opvarmning kapacitet er stoffet evne til at holde varm luft. Tæpper bruges på mange hospitaler kan være fremstillet af bomuld, at tolerere hyppige blegning, men er vævet med luftlommer i vævningen, at gøre dem holde mere varm luft.

Hvordan tekstiler holder luft

For at holde kold luft væk fra kroppen, er en effektiv kvalitet et stof kan have en meget stram væve. Soveposer, ski parkacoats og camping telte bruger en meget fint vævede stof som nylon til at beskytte kroppen fra kolde jorden og vind. Meget tætvævet tekstiler har den yderligere fordel, at holde ud fugt. Hvad de ikke gør, dog er give en isolerende lag af luft mellem kulde og kroppen. Værre, ud over at holde fugt væk fra huden, de tvinge huden til at fastholde sin egen fugt. Parkacoats og soveposer tilføje et lag af fuzzy påfyldning, syntetisk eller naturligt, som forbedrer varme opbevaring, men stadig tillader ikke kroppen fugt til at sprede. Købe et tæppe eller en dyne lavet af en naturligt stof som bomuld og fyldt med syntetiske eller naturlige fjer ned kombinerer et stof, der absorberer og giver mulighed for fordampning af kroppen fugt med et stof, der er fuld af varm luft-bedrift rum. At nå begge disse mål med et enkelt ark af stof er en større udfordring.

Tæppe fibre

Uld fiber er modellen for fremstillede tæppe fibre som nylon, acryl og syntetiske polar fleece. Uld besidder en krympe, der betyder, at fibrene i selv mest tæt vævet uld garn ikke må ligge helt fladt mod hinanden. Ubønhørligt krøllet eller kinky, beholde de arealer, der holder varmen, gør uld en leder i varme. Nylon, acryl og andre syntetiske Garner efterligne den fuzzy loft af uldne fibre, men deres kemiske baser gøre dem dårlig væger til kroppen fugt. Den kun vellykkede syntetiske rival til uld i varme fastholdelse er syntetisk polar fleece. Polar fleece besidder evnen til at væge fugt væk kroppen mens du holder varmen i dens mange bittesmå luftlommer. For dem, der er allergiske over for uld, giver fleece en alternativ stof med lignende varmende egenskaber.

Det varme paradoks

I sidste ende, som enhver to mennesker, der deler en termostat vil fortælle dig, varme er en meget subjektiv fornemmelse. Den britiske TOG rating af termiske modstand blev udviklet til at beskrive varme kvantitativt. I Storbritannien er dyner og især sengetøj til børn ofte TOG bedømt. I USA, men er tæppe varme stadig fast besluttet en sovekabine ad gangen. Der er flere vigtige faktorer at overveje, når shopping for et varmt tæppe. Uld og polar fleece excel både i fugtspredende væk kroppen fugt mens fældefangst varme luft. Vægt alene kan ikke bestemme varmen i et tæppe. Faktisk kan nogle meget tunge tæpper har sådanne komprimerede fibre at de holde lidt varm luft. Naturlige stoffer Lad kroppen fugt undslippe bedre end syntetiske duftstoffer. Tilbageholdelse af varme kvaliteter af enhver tæppe kan forbedres ved at dække det, snarere end sovekabine, med et ark eller andre stof af temmelig stram væve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com