Hvad er denne hvid svamp i min have?

April 23

Uanset om din have er fuld af blomster eller grøntsager, er den sidste ting du ønsker at se på dine planter hvid svamp. Svampen er et overkommeligt problem kaldes meldug.

Meldug

Meldug er en svampeinfektion, der påvirker blomsterplanter, grøntsager og græs. Det starter som små hvide skjolder på blad for en plante og kan vokse til at dække overfladen af blade, stængler og blomster. Et dårligt inficerede anlæg ser ud som om det har været støves af med mel.

Spørgsmål

Meldug overlever ved at fodre på næringsstoffer stjålet fra inficerede planter. Over tid, vil en plante, der er inficeret med hvid svamp undlade at trives. Dens blade bliver gule og slip tidligere end normalt. Meldug kan forårsage ny vækst at være deforme og i blomstrende planter, blomstrer er ofte beskadiget.

Løsninger

Forebyggelse er den bedste løsning for hvid svamp i din have. Placere planter i solrige områder hvor luften kan cirkulere omkring bladene. Hvis meldug udvikler, anvende en fungicid som gartneri olie eller svovl kan bringe infektion under kontrol. Hvis du har gentagne problemer med hvid svamp, kan du plante meldug-resistente planter for at stoppe den.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com