Hvad er der galt med en tørretumbler, der ikke vil tørre?

December 11

Hvad er der galt med en tørretumbler, der ikke vil tørre?

Du stole på din vaskemaskine og tørretumbler til at holde vaskeriet rengøres, og for at undgå det frygtede omkvæd, "mor, jeg har ikke noget dupsko." Når de tørretumbler stopper tørring af tøj, hele processen får gummierede. Problemet er ofte noget simpelt, som et overbelastet tørretumbler eller blokerede udluftning. Hvis tørretumbleren ikke virker efter fejlfinding, kan du ringe en service mand; motoren kan være brændt ud.

Lint skærm

Når lint hober sig op i skærmbilledet lint, operere tørretumbleren ikke så effektivt. Fjern lint efter hver belastning. Lint skærme er typisk placeret i nærheden af døren på interiøret i tørretumbleren eller udenfor øverste hjørne.

Udstødning udluftning

Undertiden bliver udstødning udluftningsanordning eller udenfor udstødning hood tilstoppet med fnug, som begrænser luftbevægelse. Tænd tørretumbleren og holde hånden under udenfor udstødning hætte. Du skal føle sig varm luft. At rengøre udstødning udluftning, afmonterer tørretumbleren og fjerne ventilen. Vaske udluftning i varmt vand eller børste det ud med en rund børste. Forkert installeret ventilationskanaler også reducere tørretumbler effektivitet og kan forkorte levetid af tørretumbleren. Installere en metal eller fleksible metal udluftning på den korrekte længde angivet for din tørretumbler. Brug ikke plast eller folie-type ventilationsåbninger, da disse typer er brandfarlige og stigning tørretid.

Breakers

Afkrydsningsfeltet kredsløb for at se, hvis en effektafbryder er blevet udløst. Elektriske tørretumblere bruge to breakers: én til at opvarme apparatet og én til at brænde tromlen. Begge skal fungere for tørretumbleren til varme. Begge afbrydere skal vende i samme retning som alle andre afbrydere på panelet. Hvis en breaker vender den modsatte retning, skubbe det med hånden indtil det linjer med andre breakers.

Cykler

Du kontrollere, at tørretumbleren er indstillet på den korrekte temperatur og tid til det tøj, du tørring. Hvis for eksempel tørretumbleren er indstillet på lav eller lufttørre, plejer det ordentligt tørre en belastning af håndklæder. Nogle gange kan en automatisk indstilling ende tidligt hvis tørretumbleren er ikke niveau. Eventuelt justere tørretumbleren. Sikre, at temperaturen i dit bryggers er over 45 grader Fahrenheit. Tørretumblere fungere ikke ordentligt på koldere temperaturer.

Tøjvask

En overbelastet tørretumbler tørre ikke så effektivt, fordi luften ikke cirkulere. Tøj der var skyllet i koldt vand eller var stadig ret våd vil også tage mere tid til at tørre. Undgå tørring tunge genstande, såsom bomuld håndklæder, med letvægts elementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com