Hvad er der galt med et Bosch Axxis vaskemaskine hvis det ikke vil agitere?

March 20

Bosch Axxis vaskemaskine er en maskine, på forsiden så det propaganderer forskelligt fra en typisk top-loader. I stedet for en central omrører, der manuelt swishes tøj omkring karret, roterer hele tromlen frem og tilbage for at tumler tøjet i stedet. Selv om der er færre arbejdende dele i denne type system, er der stadig komponenter, der kan bære ud, hvilket resulterer i en nonoperational maskine. Før du forsøger reparationer dig selv, tjek garantistatus på din for at undgå utilsigtet ugyldiggørelse.

Dørkontakt låsen

Front-Load skiver vil ikke køre korrekt, medmindre det er sikkert lukket for at forhindre lækage. Sørg for, at døren er lukket stramt nok at det klikker. Hvis du ikke kan høre et klik, din låsen kan være slidt op og kræve erstatning. Hvis du kan høre et klik, finde parameteren låsen på indersiden forsiden af maskinen ved låsen, og test aktuelt med et ohmmeter. Hvis der er ingen aktuelle, skal det udskiftes. Hvis døren låsen og switch er fint, Sørg for, at børnelåsen er ikke tændt-displayet vil læse "child lock aktiveret." Slå børnelåsen som vist i din instruktionsbog.

Bælter

Front-Load skiver har færre bælter end top-læssemaskiner, men disse bælter skal stadig være tætte og stærke til at tillade maskinen til at fungere ordentligt. Drivremmen er den vigtigste med hensyn til agitation — det er tilsluttet trisse knyttet til den centrale hub på bagsiden af tromlen. Hvis det er løs eller slidt, erstatte det med den nøjagtige samme bælte fra Bosch. Generisk bælter kan har forskellige kvaliteter, og ikke hjælpe eller endda såre din maskine. Erstatte enhver bælte, der viser tegn på slid, herunder revner, opdeling eller sagging.

Motor

Hvis din skive fylder, afløb og spins men sidder tomgang under agitation cyklus, kunne problemet være motoren. Motoren kører i én retning for agitation og den anden til spinding, og svigt i én retning betyder hele motoren skal udskiftes. Du kan muligvis gøre det selv hvis du er sikker i din handyman-evner, men erstatter motoren kan være en kompliceret affære, der kræver afmontering af forskellige bælter og remskiver. I tvivlstilfælde, opkald i en professional eller på mindste download service-manual for din model fra en appliance reparation hjemmeside.

Timeren

Hvis alt andet på computeren tjekker, overveje at udskifte timeren placeret inde i kontrolpanelet. Timeren er sjældent problemet, men fordi det fortæller hver cyklus når at starte og stoppe og giver den nødvendige energi, det kunne være årsagen til dit problem. Bestil den del lavet specielt til din model, og kun forsøge udskiftning, hvis du har erfaring med elektronisk reparation. Dette er en meget kompleks opgave, og lodning kan være nødvendige på nogle ældre modeller. Det er sikrest at ringe i en professionel for denne ene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com