Hvad er der galt med min GE skive, som ikke vil dræne eller Spin?

August 4

GE apparater sælger budget til high-end top og front loading vaskemaskiner. Alle vaskemaskiner har et spin cyklus. Denne cyklus spins dit tøj for at fjerne vand fra dem, og derefter vandet løber af karret. Hvis din GE vaskemaskine ikke er spinning eller dræne, fejlfinding af dette fælles problem, og se, hvis du kan reparere det selv. Dette eliminerer dyrt tekniker gebyrer.

Almindelige problemer

Hvis din GE vaskemaskine ikke er spinning, slutning låg. Din vaskemaskine vil ikke starte spinning med låg åbent. Hvis låget er lukket, ved check computerlågets skydeknap, som lader styrekort, at låget er lukket. Unplug vaskemaskinen, og fjerne de vigtigste adgangspanelet. Teste Skift for kontinuitet ved hjælp af et multimeter. Udskift det, hvis det er defekt. Kontroller, at vaskemaskinen ikke har standset mellem cyklusser. Luk dispenser skuffe på front-loading modeller. Se om du har blæst en lunte eller udløst en circuit breaker, især hvis vaskemaskinen var kører og stoppet.

Slanger/VVS

Hvis vand ikke er afløb, kontrollere drain slangen, som er placeret på bagsiden af enheden. Sluk for vandet, og fjerne slangen. Se hvis det er beskidt, og grave ud træsko med en plast køkkenredskaber. Ret slangen hvis bøjet, eller erstatte det, hvis det er dårligt snoet eller knust. Kun tillade op til 4 inches af drain slangen ind i karret, og fjerne ekstra. Må ikke installeres drain slangen mere end 8 fod over gulvet for en standard vaskemaskinen og kun op til 5 fod over gulvet i kompakte enheder. Rens dit hjem afløb, hvis tilstoppet, ved hjælp af VVS produkter eller værktøjer.

Pumpe

Pumpen bevæger sig aktivt vand ud af karret under spin cyklus. Hvis pumpen ikke kører, afmonterer vaskemaskinen, og fjerne de vigtigste adgangspanelet. Fjerne tøj eller elementer fanget i pumpen. Se, hvis pumpen er brudt komponenter, især løbehjulet. Du skal erstatte hele pumpen, da det er vanskeligt at reparere enkelte dele af pumpen. Check pumpe remskive, og se, hvis det er frosset. Hvis det ikke bliver let, få en ny trisse fra GE dele forhandler.

Yderligere komponenter

Omskifter ligger på kontrolpanelet. Kontroller, at knappen er indstillet korrekt. Teste kontakten med et multimeter, og hvis det fungerer korrekt. Hvis ikke, du har brug for en ny skifte, da det er svært at reparere denne del. Tjekke de interne bælter og kobling. Hvis disse komponenter er slidt eller brækket, du har brug for nye. Selv om ikke fælles, kan transmission gå ud. Undersøge transmissionen, og se om det har brudt gears eller lækker olie. Medmindre du ved, hvordan du genopbygger transmission, skal du erstatte denne del.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com