Hvad er der galt med min røde ahorn træ?

April 29

Hvad er der galt med min røde ahorn træ?

Den røde ahorn træ, Acer rubrum, også kendt som en Carolina ahorn, Sump ahorn eller Scarlet ahorn, trives i et mangfoldigt sæt af geografiske lokaliteter spænder fra sumpe til højlandet bjergskov.

Stammen og stilke

En bred vifte af stammen rådner svampe og stamceller sygdomme kan bosætte sig på en rød ahorn træ, herunder Inonotus glomeratus. Dette er den alvorligste sygdom, der påvirker gren stubs og sårede stængler. "Anden i betydningen Oxyporus populinus, som danner en lille, hvid frugt krop, der ofte har mos vokser på toppen," rapporter US Forest Service.

Blade og rødder

Et væld af blad sygdomme kan ned på træet, selv om de er generelt af minimal betydning. Roden sygdomme som Armillana mellea kan komme ind gennem sår til roden, men dette typisk kun dræber røde ahorn træer allerede er svækket af andre omstændigheder. Samlet, den røde ahorn indeholder betydelige biologiske defekter, hvilket gør det meget modtagelige for uden for angreb.

Insekter

Mange insekter foder på røde ahorn, men sjældent dræbe sund eller modne træer. Men træet er en stor attraktion for skadedyr; langt højere grad end andre typer af træer. "40 arter undersøges, rød ahorn havde den højeste procentdel--79%--insekt-angreb," rapporter US Forest Service. Udvisningshamre--larver af biller, som "boring" ind i træet for mad--generelt kun drages til unge eller syge træer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com