Hvad er der galt med min snavs Devil dynamit vakuum fordi det ikke afhente noget?

December 21

Hvad er der galt med min snavs Devil dynamit vakuum fordi det ikke afhente noget?

Der er flere mulige årsager til din snavs Devil dynamit vakuum fiasko hen til pille op snavs og støv. Den første ting du skal gøre er fastslå, om problemet er på grund af en reduktion i renere suge niveauer, eller vanskeligheder med pensel roll, som løsner snavs i tæpper, så udsugningen til at bære det ind i det tomrum snavs beholder.

Støv beholder Installation

Selvom din snavs Devil dynamit støv beholder er tom, vil din renere suge reduceret stærkt, hvis det ikke er installeret korrekt. At sikre, at det er fast i holdning, fjerne det og vedhæfte det.

Støv beholderen er frigivet fra tomrummet ved at trykke på knappen på toppen af låget. Låget er fjernet af fatte dens håndtag og dreje det mod uret. Hvis du vil fjerne filteret, dreje den mod uret og løft den ud af snavs container. Tomme noget i objektbeholderen snavs i papirkurven kan, sæt filteret tilbage på plads og Fastgør det ved at dreje den med uret. Låget snavs beholder lægges tilbage i position, og line up pilen på låget med pilen unlock på støv beholderen. Drej låget med uret, indtil det er låst i position.

Returnere støv beholderen til det tomrum, at sikre, at det er sikkert i stilling.

Tilstoppet Filter

Et tilstoppet filter er en anden mulig grund hvorfor din snavs Devil dynamit ikke er picking up snavs. Når du fjerne filteret fra støv beholderen, som skitseret ovenfor, tryk det fast mod siden af din skraldespand. Gentag proceduren, indtil snavs og støv stoppe falder ud af det. Dog ikke børste filteret.

Tilstoppede slanger

Din snavs Devil dynamit vil også stoppe picking up snavs, hvis de slange, der forbinder ordet rengøring hoved til støv beholderen er tilstoppet. Fjern skruen holder slangen i position på indløb til støv beholderen for at tjekke for tilstopning. Træk slangen gratis, og Kontroller omhyggeligt for enhver obstruktion. Fjerne nogen blokering du finde, skub slangen tilbage i position og udskifte skruen.

Rengøring hoved obstruktion

Enhver obstruktion af gulv rengøring hoved vil også forhindre din snavs Devil dynamit fra løfte snavs og støv fra dine gulve. Vend renere, og læg den fladt på gulvet, så rengøring hoved fjorden er udsat. Fjerne nogen indlysende blokeringer. Om nødvendigt fjernes dyse vagt ved at skrue seks skruer, der holder det i stilling.

Bælte eller pensel Roll funktionsfejl

En brækket bælte, en slidt pensel roll eller en kombination af de to problemer, vil forhindre din snavs Devil dynamit fjerne støv og snavs fra gulve. For at erstatte dem, fjerne ordet dyse vagt som beskrevet ovenfor. Løft derefter ud pensel roll og fjerne den gamle bælte. Skub ene ende af bælte på motorakslen, og Placer den anden omkring slutningen af pensel roll, der har ingen børster. Sæt penslen roll tilbage på plads, og roter det for at sikre, at det er sikret i bæltet. Udskifte dysen guard, og Fastgør det ved at erstatte seks skruer.

Sikkerhed første

Når de forsøger at diagnosticere problemer med din snavs Devil dynamit, altid skifte tomrummet ud, og Afmonter sin plug fra el-forsyning. Ikke reconnect det, indtil alle dele er fast tilbage i position.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com