Hvad er der galt med min tørretumbler hvis det ikke vil holde spinding?

June 20

Hvad er der galt med min tørretumbler hvis det ikke vil holde spinding?

At få tøjet rent er kun halv job; tøj skal være tør, før de kan vende tilbage til skuffer og skabe. Fejlfinding en tørretumbler, som kører for korte perioder før standsning indebærer undersøge, hvordan du bruger apparatet, el-forsyning og forskellige andre komponenter. De fleste apparat virksomheder anbefale at checke tørretumbleren først før gerning service hotline eller booking en professionel tekniker. Mange af de mest almindelige problemer har enkle løsninger, der kræver ingen værktøjer eller ekspertise.

Stor belastning

Alle tørretumblere har maksimalt drift kapacitet, når overskredet, stopper motoren ikke fungerer korrekt. Tage nogle af de tungeste emner, såsom håndklæder, dyner og tæpper, og prøv tørretumbleren en anden gang. En tørretumbler belastning skal være svarende til et enkelt vaskemaskine belastning. Overbelastet tørretumblere kan kæmpe for at starte eller køre.

Dårligt Distributed Load

Distribuere dit tøj jævnt rundt om tromlen under indlæsning af din top-load tørretumbler; apparatet vil forsøge at afbalancere en ujævn belastning ved spinning i korte byger i begyndelsen af cyklussen. Apparatet opgiver cyklussen, hvis det ikke er i stand til at justere belastningen.

Blæst sikring eller udløst Breaker

En elektrisk tørretumbler har ofte et par sikringer eller beskytte dets circuit breakers. Hvis den ene af par er udløst eller blæst, kan tørretumbleren tage input via kontrolpanelet men undlader at spinde korrekt. Sørg for både sikringer og afbrydere er aktive og prøv tørretumbleren igen.

Fuld vandtank

En tørretumbler uden en indbygget ventilations rør samler fugt fjernes fra tøj i en plastbeholder, som når fuld, stopper den aktuelle cyklus. En lys eller advarsel normalt vises på displayet eller kontrolpanelet når cyklussen stopper på grund af en fuld tank. Tømme vandet ned i vasken, erstatte tanken og prøv cyklus en anden gang.

Overophedning

Tørretumbleren bør være placeret i et sted med tilstrækkelig ventilation af mindst en tomme på alle sider for at forhindre motoren og andre interne dele fra overophedning. Afbryd strømmen og vente omkring 30 minutter for apparatet at køle ned, før du prøver at starte igen. Sørge for lint fælden er udslettet klar før du begynder hver cyklus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com