Hvad er der galt med min vindue Air Conditioner hvis det ikke blæser ud kold luft?

January 9

Hvad er der galt med min vindue Air Conditioner hvis det ikke blæser ud kold luft?

I modsætning til en central klimaanlægget holder et vindue air conditionere kondensator og fordamper i den samme overordnede objektbeholder. Dette mindst giver dig mulighed at foretage fejlfinding i et mindre område. Et vindue enhed, der er arbejde, men ikke blæste kold luft, kan lide af en liste over lidelser. De fleste, men ikke alle af disse kan repareres af den gennemsnitlige boligejer.

Tilstoppet Filter

Klimaanlæg må ikke bare blæse kold luft ind i et rum. Sammen med at fjerne vanddamp fra luften, sutte klimaanlæg også støvpartikler ud af rummets luft. Filteret på et vindue air condition er forholdsvis lille og vil tilstoppe temmelig hurtigt med snavs og støv. Et snavset filter vil hindre enhedens ydeevne og kan få det til at blæse varm luft. Følg producentens anvisninger til at fjerne og rense filteret, og gøre det på en regelmæssig basis. Filteret er normalt placeret bag gitter placeret på forsiden af enheden.

Beskidte spoler

Enhedens indre fordamper bredbånd ligger bag kølergrill, inde i del af den enhed, der hænger i rummet. Indre kondenserende spolerne er placeret på den ende, der hænger uden for. Snavs og støv kan klamre sig våde spoler. Dette blokerer strømmen af luft, og som et resultat, systemet kan ikke give den korrekte kølige luft. Afmonterer klimaanlægget, fjerne den kølergrill og skub enheden frem, langt nok ud af kabinettet, som encases de indvendige komponenter til at give dig adgang til bredbånd. Du kan også fjerne enhedens dækslet og skub den frem. Vakuum spolerne ren, men sørg for ikke at skjule finnerne.

Lav kølemiddel

Hvis air conditionere enhed bruger et kølemiddel til køling, kan kølemiddel være lav. Dette skyldes ofte en kølemiddel lækage. Denne reparation er bedre venstre og op til en professionel aircondition tekniker, der grundigt forstår hvordan man kan løse den læk og service enheden. Særlige værktøjer er nødvendige for at få adgang til den lukkede kølemiddel, og føderale love også regulere håndteringen af kølemiddel.

Yderligere muligheder

Der er andre mulige årsager, når en vindue klimaanlæg ikke blæser ud af kold luft. En simpel løsning kan være at fjerne et dæksel, der du placeret på den udvendige del af enheden i løbet af vinteren, og aldrig fjernet. Hvis du bruger klimaanlægget, når udendørstemperaturen er for lavt, som under 70 grader Fahrenheit, kan is danne på fordamperen. Undgå at køre enheden indtil den udvendige temperatur stiger. Også, hvis enhedens termostat er allerede på den korrekte indstilling, en defekt termostat kan forstyrre dens køling. I dette tilfælde skal du udskifte termostaten. Hvis kondensatoren blæseren, der blæser varm luft på ydersiden, er løs, frakoble enheden og fjerne gitter, så spænd fan.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com