Hvad er det bedste tidspunkt at Spray hvepse?

September 26

Hvad er det bedste tidspunkt at Spray hvepse?

Ifølge hjemmesiden fjerne hvepse er timing ekstremt vigtigt, når det kommer til sprøjtning hvepse. Hvepse er sociale insekter at angreb i grupper og kan være meget farlige, hvis de henvendte sig på det forkerte tidspunkt.

Bedste tid på dagen

Hvepse er aktive i løbet af dagen og sovende natten, hvilket gør nat tid det bedste tidspunkt til at sprøjte. Spray ikke i skumringen eller dawn, selv om sollys er minimal, som hvepse er mere tilbøjelige til at angribe i enhver sollys. Hvepse er ekstremt reaktiv til lys, så når sprøjtning i mørke, ikke bruge lommelygter eller kunstigt lys af nogen art. Langtrækkende hveps sprays, der kan anvendes på 20 fod, er sikreste, når sprøjtning i mørke.

Årets bedste tid

Sprøjtning er mest nødvendig i månederne fra August til oktober, når hvepse er mest aggressive og mere tilbøjelige til at stikke. Hvepse vil dø ud i vintermånederne, så hvis en rede er opdaget i den sene falder sprøjtning kan være unødvendig.

Reproduktionscyklus

Den reproduktive cyklus for hvepse kører hele sommeren og tidligt falde. Sprøjtning formodede reder i slutningen af foråret eller i begyndelsen af sommeren kunne udrydde befolkningens hveps, før den reproduktive cyklus begynder.

Temperatur

Da hvepse ikke kan flyve i temperaturer under 50 grader, er sprøjtning sikrere og mere effektiv, hvis temperaturen er under dette varemærke.

Undtagelser til sprøjtning gange

Papir hveps er den eneste type af hvepse, der nogensinde sprøjtes i dagtimerne, men undgå stående under hveps reden, mens du gør det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com