Hvad er det maksimale antal dage, du kan nedkøle mad?

November 19

Hvad er det maksimale antal dage, du kan nedkøle mad?

Følg retningslinjerne for at sikre, at dine frugter, grøntsager og madrester friskhed i køleskabet, så du kan nyde dem senere. Texas A & M University siger at indstille dit køleskab på 40 grader F. eller lavere. Prøv at spise letfordærvelige fødevarer såsom frugt først, fordi nogle fødevarer, som smør og æg, holder længere i køleskabet.

Ost

Hytteost varer 10 til 15 dage, mens hårdt, voks-belagt cheddar, Gouda, mursten og schweiziske forbliver frisk for 90 til 180 dage, hvis uåbnet. Når du åbner disse oste, kan de seneste 60 dage, hvis du køleskab dem i plastbeholdere eller baggies. Romano og Parmesan, åbnes eller uåbnet, ophold frisk for 60 til 120 dage, og ricottaost varer kun fem dage.

Æg, mælk, smør og mælk

Købe æg før udløbsdatoen på etiketten, og opbevares i køleskab dem så snart du kommer hjem. Æg kan holde sig frisk i op til 30 dage efter, du har købt dem. Æggehvider holde til tre dage, og ubrudt æggeblommer gemt i vand holde sig frisk i to dage. Ikke gemme sidesten æggeretter i køleskabet i flere end tre eller fire dage, og holde deviled æg i køleskabet i to til tre dage. Nyd hårdkogte æg inden for syv dage efter køle.

Mælk bliver godt i køleskabet i op til syv dage eller et par dage forbi "sælge efter dato," ifølge Texas A & M University. Piskes topping fremstillet af mælk forbliver friske i køleskabet i tre dage. Piskes topping i en aerosol kan holder i op til 90 dage. Gemme smør for to til tre uger, og holde kærnemælk nedkølet for 10 til 14 dage.

Frugter og grøntsager

Æbler opbevares i køleskabet er gode for 30 dage. Abrikoser, ferskner, meloner, avocadoer, pærer, nektariner og bananer opholde sig friske i køleskabet i fem dage. Kirsebær, blåbær, hindbær og brombær vare i tre dage. Druer og blommer sidste fem dage, og citrusfrugter opretholde kvaliteten i op til 14 dage i køleskabet.

Radiser, kålroer og rabarber holde for en til to uger; og chili peber, syv til 10 dage. Peberfrugt er godt for tre til fire dage efter lagring; løg, for fem dage i køleskabet. Svampe, majs avner og bønner holde en eller to dage... Du kan gemme roer i op til 14 dage og gulerødder og broccoli i fem dage.

Kødprodukter

Det er bedst at fryse kødet, medmindre du har planer om madlavning det snart efter køb. Spise fede fisk som laks, ørred og makrel inden for en til to dage efter opbevaring i køleskabet. Torsk, skrubbe og Paneret fisk vare op til to dage. Jorden oksekød og pølser bo friske i køleskabet i op til to dage, og nedkølet bøffer kan sidste to til fire dage. Spise sidesten kødretter senest to dage efter lagring. Dåse, uåbnede kød kan sidste 180 til 270 dage, og uåbnet frokost kød holde sig frisk i op til 14 dage. Åbnede frokost kød varer tre til fem dage. Hele kyllinger og stykker vare i to til tre dage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com