Hvad er det, når min opvaskemaskine efterlader hvide pletter?

May 6

Hvad er det, når min opvaskemaskine efterlader hvide pletter?

Når et glas kommer ud af opvaskemaskine med hvide pletter over det hele, er det stadig ren. Du kan drikke ud af det uden frygt for forurening. Hvide pletter på retter er dog uinteressante. Ingen ønsker at tjene selskab briller og plader er omfattet i steder, så det er vigtigt at vide, hvad der forårsager dette problem og hvordan man kan fjerne det.

Steder

Pletter på dine retter kan faktisk komme fra et par forskellige kilder. Først, hvis vaskemiddel, som du bruger ikke er korrekt at blive skyllet væk, kan det efterlade små hvide pletter på retterne. Andet pletter kunne være mad-relaterede og vasker ikke væk korrekt. Desuden, hvis du har meget hårdt vand i din opvaskemaskine, kan det forlade hårdt vand pletter på dine retter.

Indlæsning af opvaskemaskine

Uanset hvad årsagen til problemet er, indlæse opvaskemaskinen korrekt hjælper med at reducere forekomsten af hvide pletter på dine retter. Sørg for at arme af opvaskemaskinen ikke er blokeret af nogen af retterne. Sætte de retter, som har brug for en stærkere vask, som plader og skåle, langs bunden og briller langs toppen. Overbelast ikke opvaskemaskinen enten, eller nogle retter vil blokere andre fra at være ordentligt rengjort.

Hårdt vand

Hårdt vand sikkert prikker retter med hvide pletter. Tilføje flere vaskemiddel til opvaskemaskine, fylde både cups vaske hele vejen, og se, hvis der lindrer problemet. Hvis det ikke sker, er dit vand hårdt nok, at du måske ønsker at overveje en afkalker. Hårdt vand er hård på apparatur og inventar, og efterlader pletter på dine retter, så det er værd at tænke over.

Eddike

Du behøver ikke et dyrt skyl-støtte produkt for at få steder ud af dine retter. I stedet, prøve at noget eddike. Fyld skyl-støtte dispenser med nogle regelmæssig eddike og køre opvaskemaskinen, som du normalt gør. Du bør finde at retterne Skyl meget renere, og at de hvide pletter er elimineret eller reduceret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com