Hvad er disse grønne Bugs spise min egetræ?

January 6

Hvad er disse grønne Bugs spise min egetræ?

Egetræer er værdsat for deres tømmer, deres skygge og deres attraktive udseende. Deres tilstedeværelse i en gård tilføjer tusindvis af dollars til real estate værdi, ifølge USDA Forest Service. Insekter er desværre et stort problem med over 100 forskellige arter udgør en trussel og forårsager millioner af dollars værd af skader på egetræer hvert år. Flere insekter, der angribe egetræer er grønne.

Leafhoppers

Voksen kartoffel leafhoppers er kileformet insekter, der har en bleg grøn eller gullig farve med hvide pletter bag hovedet. Umodne leafhoppers, eller nymfer, ligne voksne, men de er mindre og ikke har vinger. Leafhoppers forårsage egeløv til curl, blive hæmmet, bliver gule og brune. De fleste skader er forårsaget af nymfer, men behandlingen er ikke normalt nødvendige, fordi antallet af leafhoppers på et træ ikke er som regel høj. Nymfer er let at banke off bladene ved at sprøjte træerne med et hårdt spray af vand. Insekticider kan også bruges, hvis det er nødvendigt.

Japanske biller

Japanske biller spise væv mellem venerne på oversiden af egeløv, samt deres blomster. De starter i toppen af træet som regel og Flyt ned. Fordi disse biller har tendens til at fodre i grupper, kan skaderne være omfattende. Japanske biller har metallisk grønt organer med kobberfarvet farvede wing betræk og vokse til at være næsten 1/2 tommer lange. Umodne biller og larver, bor i jorden hvor de skade rødderne. Hvis der ikke er mange biller, og dit træ er lille, kan de fjernes i hånden og placeres i en spand med sæbevand. Insekticider er også tilgængelige til brug.

Udvisningshamre

Twolined kastanje soegeren er en grønlig til sort Bille med gule striber på vingerne. Det vokser op til 1/2 tommer lang og lever af blade fra egetræer. Dens larver er larver der æder den indre bark og ydre splintved. Denne soegeren angreb normalt egetræer, der er understreget fra tørke, insekt angreb eller skader til stammen og rødder. Angrebne grene dø, og deres blade wilts og bliver brun, men ikke falde ned i flere uger eller måneder. Hele træet vil normalt dø Hvis angrebet for 2 eller 3 år i træk. Angrebne grene bør beskæres og ødelagt. Giver oaks med ordentlig gødskning, vanding og bioklip vil hjælp da Udvisningshamre kun angribe understregede træer.

Juni biller

Grøn juni biller er fløjlsagtig grøn med orange striber på vingerne, eller brun med grønne striber. Disse biller vokse til at være mellem 3/4 til 1 tommer lange og foder på sap af egetræer og ahorn. Larverne er hvide larver med mørkebrunt hoved og de lever af døde græs, især under træer. Styre grønne juni biller ved at anvende carbaryl larverne. Larverne fundet i afklippet græs kan blive dræbt ved at tilføje udklip til kompost bunker hvor varmen i kompostering affaldet vil dræbe de fleste af dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com