Hvad er dobbelt roterende bageste tand havefræsere?

October 30

Hvad er dobbelt roterende bageste tand havefræsere?

Rear-tine haven havefræsere kommer i to grundlæggende typer: standard roterende tænder (SRT), og mod roterende tænder (CRT). SRT havefræsere er et godt valg når udarbejdelsen af jord, der er fem inches eller mindre i dybden. For dybere arbejde er CRT havefræsere den bedste løsning. Dual-roterende tand havefræsere (DRT) har tænder, der er i stand til at rotere i begge retninger, så de kan fungere som både standard roterende tand havefræsere eller Counter roterende tand havefræsere.

Standard roterende tænder

Standard roterende tand havefræsere har tænderne, der roterer i en fremadrettet, dreje i samme retning som hjulene ved rorpinden. En af de vigtigste fordele ved en SRT rorpind er, at det er i stand til at dyrke et helt område på den samme dybde, hvilket giver sammenhæng i hele haven. Tænderne arbejde med hjul, bevæger sig ved rorpinden fremad langsomt. Disse haveredskaber gør et godt stykke arbejde med at dreje i kompost, gylle og gødning, og er relativt nemme at håndtere.

Mod roterende tænder

Mod roterende tand havefræsere er designet for at tænderne grave dybt ned i jorden. Tænderne roterer i den modsatte retning fra hjul, forårsager dem til at grave godt ned i jorden, når de flytter. Disse haveredskaber kan være svært for nogle folk til at bruge, da de kræver en vis mængde af øverste organ styrken til at fungere. En af de vigtigste klager over CRT havefræsere er, at de er meget inkonsekvent, grave så dybt som otte inches i nogle steder, men kun fire eller fem inches i andre, afhængigt af de særlige kendetegn ved jorden arbejdes.

Dual-roterende tænder

Havefræsere, der har dobbelt-roterende tænder kan bruges som både SRT og CRT havefræsere. Operatøren kan vælge hvilken funktion hun har brug for, og rorpinden kan indstilles i overensstemmelse hermed. Tidligt i sæsonen, eller når du opretter nye blomsterbede eller haver, mod roterende tænderne fungerer godt, men for andre job rorpinden kan skiftes til standard rotation. Dette giver mulighed for gartnere at eje en enkelt rorpind, som kan håndtere de fleste arbejdspladser.

Overvejelser

Mod roterende tænder er normalt bedste for at bryde hårdt eller tidligere ubrudt jorden, selv om flere passerer kan være nødvendigt at arbejde al jord til den samme dybde. Når jorden er blevet løsnet, kan standard roterende tand havefræsere bruges til blød jord, bryde op snavs clods og blande kompost eller andre tilsætningsstoffer i jorden. Ved hjælp af en rorpind med dual-roterende tænder tillader den erhvervsdrivende til at gøre tunge bruddet på jorden samt udjævning og blanding, eliminerer behovet for at eje to havefræsere eller at leje en for tungt arbejde i haven.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com