Hvad er dobbelt-rude Vinduer?

February 1

Windows kan ikke vise det, men de har blevet avanceret stykke udstyr. Low-end windows stadig bruger én rude glas men give lidt isolering. Dobbelt-rude vinduer blev opfundet i 1935, og de vil i høj grad forbedre isolering af dit hus. Men "dobbelt-ruden vindue" er en fællesbetegnelse, der skjuler kompleksiteten af udbud.

Fordele

Den største fordel ved dobbelt-rude vinduer er bedre isolering. At isolering er ikke et resultat af tykkelsen af glasset, men et resultat af tykkelsen af den resulterende sandwich af materialer. Dobbelt-ruden windows bruge normalt en lufttæt afstanden mellem glaslag af halv tomme til 1 tommer. Afhængigt af vinduet dobbelt-felt, du vælger, det vil være mellem to og ti gange mere isolerede end en enkelt-rude rude.

I mellem

Simpelt dobbelt-ruden windows bruge luft mellem de to glaslag; højere-end windows bruger ædelgas som argon eller krypton i stedet for luft. Den største ulempe ved luft som fyldstof for at plads er, at når temperaturforskelle er høj, kan der forekomme kondensering. Ædelgasser indeholder ikke vand i gasform, og derfor, kondens er ikke et problem. Air gennemfører også energi bedre end både argon og xenon, reducere effektiviteten af vinduet. Af den ædelgas, der anvendes i vinduet gør, argon er den mest almindelige og billigste, men er også gas giver den mindste forbedring over luft. Krypton og xenon følge i nævnte rækkefølge for effektivitet og pris.

Glas

De glas, der anvendes i dobbelt-rude vinduer er også specialiseret. Lav-emissivity glas er en type af glas, specielt designet til at afspejle varme i én retning. Hvis du er i et varmt klima, vil du har lav-e glas afspejler varmen ud af dit hjem. Hvis du befinder dig i koldt klima, du gerne vil glasset til at reflektere varmen inde i dit hjem.

Ramme og Spacer

Rammen og spacer materialer vil også gøre en forskel i vinduet effektivitet. Spacer er det element i windows, der holder de to ruder af glas og der giver lufttæt miljø mellem disse to ruder. Den low-end tilbyder normalt bruger aluminium, som er både billige og, desværre, en meget god varme dirigent. På grund af det, kan der dannes kondens på indersiden kant af vinduet. Højere-end windows bruger forskellige former for plast. At spacer er mindre tilbøjelige til at varme og kolde overledning og forhindrer kondens.

Ud over dobbelt rude

Dobbelt rude er en gammel teknologi, og i de seneste år flere producenter har forsøgt at forbedre teknologien. Triple-rude vinduer, med tre-rude og to ædelgas lommer, giver endnu mere effektiv energiudnyttelse. Den relativt nye varme-spejl film kan også bruges til at give bedre effektivitet til windows. Regelmæssig dobbelt - eller triple-rude windows har normalt en R-værdi (mængden af energi, der kan passere gennem en materiale - jo højere værdien bedre isolering er) fra 3 til 5, som er godt for et vindue. Vinduer med varme-spejl kan give R værdien af op til 12, svarende til R-værdien af en almindelig væg med bat isolering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com