Hvad er drejningsmoment på en græsslåmaskine?

April 6

Producenter anvendte hestekræfter ratings som et grundlæggende mål for plæneklipper magt i hele 1900-tallet. Men en vellykket, højprofileret retssag i begyndelsen af 2000 ' erne hævdede, at fabrikanterne opdigtet hestekræfter ratings til at gøre slåmaskiner synes mere kraftfuld. Som et resultat, mange producenter skiftede til beskriver magt i drejningsmoment. Dog anvendes i stedet for hestekræfter, beskriver drejningsmoment noget helt andet. Forstå hvordan drejningsmoment vedrører plæneklipperen ydeevne kræver en grundlæggende forståelse af drejningsmoment, selv.

Drejningsmoment Basics

Drejningsmoment udgør roterende kraft eller styrke, normalt målt i fod-pund. For eksempel, formoder du bruger en 2-fods skruenøgle til et job og anvende 5 pounds af pres på skruenøglen – du lægge 10 fod-pund af drejningsmoment. Forskellige faktorer påvirker effektiviteten af drejningsmoment.

For eksempel, giver kraft, på en lige linje på 20 fod-pund større effektivitet end drejningsmoment anvendes i en diagonal linje på 20-fods pounds, fordi den fremmer mere effektivt cirkelbevægelser. Det gør så alle drivkraft i en enkelt retning, snarere end expending energi bevæger sig gældende både opad eller nedad og fremad.

Hvad det betyder

Drejningsmoment angiver styrken af en kraft. Det kun måler mængden af kraft anvendt eller genereret, ikke den hastighed, som du genererer det. For eksempel, hvis du og en ven både gælde en skruenøgle 10 fod-pund af drejningsmoment, men din ven bevæger sig hurtigere, kan du afslutte det samme job på helt forskellige tidspunkter ved hjælp af den samme mængde af drejningsmoment. Med en motor måler drejningsmoment styrken genereres, når de roterende dele af en maskine, såsom en knastaksel, vende tingene som hjulaksler og snegle på alt fra biler til sne blæsere og plæneklippere.

Plæneklipper drejningsmoment

Plæneklipper producenter bruger drejningsmoment som en enhed af to grunde: at beskrive både samlede maskineffekt og roterende styrke. Vingerne af en græsslåmaskine tilslutte direkte til en mekanisme i den motor, der genererer roterende kraft eller modtager det fra knastaksel. På grund af dette beskriver drejningsmoment den styrke, som klinger rotere, derfor angiveligt beskriver effektiviteten af en plæneklipper-jo højere drejningsmoment rating, jo stærkere klinge rotation. Generelt beskriver drejningsmoment for ridning slåmaskiner også styrken som motoren vender hjul akse. Husk på at drejningsmoment ikke betegne hastighed.

Drejningsmoment, hestekræfter og magt

Drejningsmoment afviger fra hestekræfter, og begge målinger adskiller sig fra overordnede magt. Hestekræfter måler styrken af en motor i en lige linje. Dybest set, det fortæller dig, hvor hurtigt en motor kan gøre køretøjet gå. Med en græsslåmaskine beskriver hestekræfter speed klinger og hjul. Power, i mellemtiden, beskriver den samlede kombination af bevægelse fremad eller hastighed, og roterende kraft eller styrke. Du kan kun ved den samlede effekt af en plæneklipper, hvis du kender både hestekræfter og drejningsmoment. På deres egen udgør hver af disse en delvis foranstaltning af enhedens effektivitet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com