Hvad er effekten af en affugter?

July 23

Fugtigt indeklima giver et ideelt miljø for husholdningernes allergener til at trives. Air conditioning dehumidifies luften, men på tidspunktet for offentliggørelse, kan det koste mere end $100 per måned i elektricitet hver måned. Affugtere bruger mindre elektricitet, er lige så effektive og du kan placere dem hvor som helst du ønsker.

Typisk effektforbrug

Affugtere bruge så lidt som $ 350 W af elektricitet og så meget som 785 m. aircondition, på den anden side kræver omkring 3.500 W.

Elektricitetsomkostninger

Elektricitet koster næsten 12 cent per kilowatt-time, på tidspunktet for offentliggørelse, ifølge US Energy Information Administration. Da en affugter bruger højst 0,785 kW, det koster 9 cents i timen at operere. Forlader affugter på hele dagen koster lidt mere end $2. Det koster dobbelt så meget for at bruge aircondition 24 timer i døgnet.

Energieffektivitet

En velfungerende affugter fjerner nok fugt fra luften for at holde luftfugtigheden i rummet på 35 til 45 procent. Ifølge Energy Star, de fleste affugtere klarer sig dårligt i temperaturer nedenfor 65 F. Look for en affugter, hvis emballagen fremgår tydeligt at det kan klare lavere temperaturer, som visse Energy Star-certificerede modeller. Energy Star-certificerede affugtere bruge 15 procent mindre energi end ikke-certificerede modeller.

Fordele

Allergener som mug, støvmider og kakerlakker har brug for fugtige luft til at trives. Affugtere gøre dit hjem mere komfortabelt ved at fratage allergener af en beboelig klima.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com