Hvad er effektivitet Ratings for solceller?

April 3

Hvad er effektivitet Ratings for solceller?

Effektiviteten af solceller er målt ved andelen af sollyset omdannes til elektricitet. Der er ingen enkelt, standard effektivitet rating. Der er, dog, separat ratings for faktorer, der går ind i den praktiske effektivitet af et solcelleanlæg. Den rating, du bør være mest opmærksom er "negative tolerance", som angiver den mindste kraft fabrikanten kan garantere photovoltaic cells vil producere.

Tolerance Ratings

Dette er den mindste magt rating producent garanti ud af kassen. Andre navne for denne vurdering omfatter "minimum berettiget power" og "negative tolerance rating." Det væsentlige, høj "peak tolerance," "minimum berettiget magt" eller lave "negative tolerance" betyder et mere effektivt solcelleanlæg.

For en solenergi enhed vises som producerer 200 watt, men at have en negativ tolerance rating på 10 procent, hvilket betyder, at panelet er berettiget til at producere kun 90 procent af de 200 watt der er angivet, kan du forvente panelet til at producere 180 Watt af elektricitet. Negative tolerance rating er den vigtigste rating, når du er at dømme den potentielle effektivitet af et solcelleanlæg.

Konvertering procent

Måske er den mest præcise rating af fotovoltaiske celler effektivitet procentdelen af sollys de kan konverteres til elektricitet. Husk dog, at denne effektivitet vurdering alene ikke er nok at fortælle dig, hvor godt et solcelleanlæg vil arbejde.

Optimale konvertering procenter er normalt opnås ved at teste en enkelt solcelle i et laboratorium indstilling. Pas på enhver procentdel over 20 procent. Pr. februar 2010 er verdensrekord for en praktisk-størrelse enhed af fotovoltaiske celler var 19,3%, ifølge Solar Power Engineering, selv om lidt højere effektivitet ratings på 23 procent og 24 procent har indgået med forskellige materialer i laboratoriet.

Energi Payback

En anden vurdering at fabrikanter og detailhandlere display er "energi payback": længden af tid, det tager for et fotovoltaisk enhed til at inddrive omkostninger og energi af dens produktion og installation. Husk på, at en hurtig energi payback kan betyde en billigere fremstillingsprocessen, og dermed en lavere kvalitet produkt med en lavere negativ tolerance rating.

I betragtning af vanskeligheden ved nøjagtigt måle alle de utallige faktorer, der går ind i en solenergi-system effektivitet, bør du ikke sammenligne systemer på deres energi payback rating alene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com