Hvad er egyptisk bomuld ark?

December 16

Nogle af de mest luksuriøse og meget værdsatte soveværelse tilbehør er fremstillet af egyptisk bomuld. Forstå hvad egyptisk bomuld er og hvorfor det er så speciel vil hjælpe dig gøre vigtige hjem udsmykning og design beslutninger. Du kan gøre dit soveværelse til en oase af ro og komfort.

Historie

Bomuld blev først introduceret til Egypten i 1822 af Muhammad Ali Pasha i et forsøg på at fange nogle af lukrative bomuld handel. Under den amerikanske borgerkrig egyptiske blev bomuld den mest populære og rentable afgrøde eksporteret fra Egypten.

Tekstur

Egyptisk bomuld anses den stærkeste og blødeste bomuld på markedet i dag. Opskalere håndklæder, lagner, pudebetræk og endda tøj er lavet af det.

Trådantal

Egyptisk bomuld påvirkes også af "thread count", antallet af tråde i en kvadrattomme. Jo flere tråde, den blødere ark tendens til at være. Mellem to plader med den samme trådantal, vil egyptisk bomuld ark generelt være blødere

Ønskelige

Designere som Martha Stewart præmie egyptisk bomuld og bruge det til at differentiere deres produkter fra konkurrenterne. På grund af dens ønskelige er prisen på egyptisk bomuld meget højere end bomuld fra andre kilder.

Fordel

Fordelen ved at bruge egyptisk bomuld strækker sig ud over komfort og pris prestige tillagt eje egyptisk bomuld. Egyptisk bomuld er også betragtes som mere holdbare, hvilket gør din investering vare længere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com