Hvad er en AC/DC Motor for i GE køleskab?

April 11

Hvad er en AC/DC Motor for i GE køleskab?

Det kan synes mærkeligt, at General Electric køleskab ville kræve en vekselstrøm/direkte nuværende (AC/DC) motor. Dog kræver kompressorer i køleskabet magt til at give en cool miljø. En AC/DC motor er den måde, General Electric beføjelser dens kompressorer.

Funktion

AC/DC motor i almindelighed elektriske køleskabe hæver temperaturen af den kemiske gas som blev brugt til at oprette et koldt miljø. Kompressoren som motor beføjelser så komprimerer presset af gas, får det til at vende tilbage til sin oprindelige kemiske form.

Fordele

AC/DC motoren kraftoverførsel af kompressoren tillader kølemiddel løsningen inde i køleskabet til at blive brugt igen og igen. Komprimering af gas medfører det at vende tilbage til væske, der kan derefter blive peb tilbage i systemet til at køre i det uendelige.

Effekter

Når AC/DC motor stopper fungerer, køleskabet ophører med at fungere hurtigt. Dette skyldes, at kølemidlet kan ikke længere blive komprimeret korrekt. Så snart det bruges gennem en cyklus, det kan ikke genbruges og køleskabet mister sin funktionalitet. Det kan synes at være i orden, men ingen kold luft kan blive produceret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com