Hvad er en albue stol?

June 19

Hvad er en albue stol?

I 1956 debuterede møbeldesigner Hans Wegner en enkel, funktionel træstol med en polstret sæde. Med dets bløde linjer og buet ryglæn er albue stol, som det er blevet kendt, et fint eksempel på skønheden og enkelhed af danske moderne møbler. Dens designer, størrelse, enkelhed og stabelbar design gør det en ønskelig finde.

Beskrivelse

Wegners albue stolen er indbegrebet hans æstetiske design i, at stolen er enkel, funktionel og smuk. Det er træ, med fire glat, tilspidsede ben og en firkantet, læder polstret sæde byder på en komfortabel konkave kurve. Albue stol har også en lav, buet ryglæn. Stolens navn kommer fra det faktum, at ryglænet ser ud som om det kunne fortsætte på hver side til form armlæn; men det stopper, hvor dets beboer albuer sandsynligvis falde.

Bruger

Sturdy, opretstående design og lille størrelse virker Wegners albue stol meget godt som siddepladser på et bord eller skrivebord. Derudover giver sin sleekness, enkelhed og kurver det nok stil og elegance til at fungere som en accent stol i en stue eller soveværelse. Da disse stole stables, de er et smart valg i et kontor, klasseværelset, restaurant eller møde hall, overalt et stort antal stole er nødvendig.

Pris

Selv om sin komfort og Stablingshøjde fods gør det en smart valg til brug i stort tal, kan prisen for en albue stol sende dig på udkig efter en billigere valg, især hvis du har brug for et stort antal stole. På tidspunktet for offentliggørelse har Internet detailhandlere albue stole prissat fra omkring $225 til mere end $1.200. Mens en boligejer kan være stand til at give nok af dem at placere rundt spisebord, disse priser gør dem upraktisk for virksomhedsejere, der ønsker for at købe dem i store mængder.

Om Hans Wegner

Wegner, en dansk møbelarkitekt, der er kendt for sin enkle, glat, kurvede design, var en indflydelsesrig aktør i den danske moderne møbler bevægelse af 1950erne og 1960s. Han trænede i første omgang som en møbelsnedker, men flyttede til møbler i 1938, da han blev hyret til at designe møbler til et rådhus i Århus, Danmark. Wegner havde en særlig interesse i stole, designe mere end 500 af dem før sin død i 2007 i en alder af 92.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com