Hvad er en Aquaphor vandfilter?

March 8

Hvad er en Aquaphor vandfilter?

Vandfiltre tjener en række formål i den moderne kommercielle marked. Virksomheder producere filtre til boblebade, brusere, swimmingpools og drikkevand at fange vragrester, mineraler og andre vandbårne elementer. Ganske enkelt defineret, er en Aquaphor filter vandfilter produceret af Aquaphor Corporation. En mere dybdegående svar mener hvad en Aquaphor filter gør, hvordan det fungerer og hvilke typer af Aquaphor filtre findes på det kommercielle marked.

Aquaphor

Aquaphor er en russisk vand filter producent med et globalt distributionsnetværk. I 2011 ejer Electrophor, Inc, en New York-baseret selskab, Aquaphor. Aquaphor producerer vandfiltre godkendt til salg i USA, EU og andre lande. Ifølge sin officielle hjemmeside udgør Aquaphor den største producent af vandfiltre i verden. Selskabet bevarer mere end 800 fuldtidsansatte, og mere end 120 kemikere og ingeniører, mindst 50 hvoraf føre vand filter forskning samtidig udvikle nye metoder til design og fremstilling.

Teknologi

Aquaphor designer og fremstiller filtre designet til brug i hjemmet carbon-blok teknologi. Disse filtre indeholder en matrix eller et netværk af materialer, designet til at forhindre potentielt farlige stoffer såsom klor, tungmetaller, organiske forbindelser, rust og andre partikler ind drikkevand gennem haner. Typen af filter i en Aquaphor filter bestemmer størrelsen af partikler forhindret i at komme ind i drikkevandet. Partikel forebyggelse alt fra 0,1 til 5 mikron. Mikron måle.00004 tommer. Et enkelt menneskehår er ca 75 mikron tyk. Aquaphor filtre indeholder mikrokrystallinsk sølv, bakteriedræbende eller Kim-drab kemiske.

Typer af filtre

Aquaphor fremstiller en række filtertyper for den kommercielle markør. Filteret Aquaphor Crystal er en stor enhed, der filtrerer vandet, før den når et tryk ved at fungere som mellemled mellem kilden til vandet og hanen. Aquaphor favorit er et lille filter, der tillægger rør fører direkte til vandhaner og filtre vand lige før den når hanen. Trio og Viking modellerne er ens til krystal og favorit modeller, henholdsvis, selvom betydeligt større end deres modstykker. Crystal-Osmo er en fuld vandfiltrering system. Det forbinder til en vandforsyning, filtre vand gennem en 3.2-gallon tank og renser det gennem et system af fire filtre.

Yderligere oplysninger

Ud over vandfiltre producerer Aquaphor Vandblødgøringsapparater og prefilters. Prefilters tillægger en vand linje til at rense alle vand ind i et hjem eller en bygning før vandet når vandhaner og armaturer hjem. Forskellige prefilters findes for koldt og varmt vand linjer. Vandblødgøringsapparater reducere mængden af jern, snavs og sediment i vandet, fange ugiftige elementer ofte venstre uberørt af filtre.

Aquaphor serverer de medicinsk, farmaceutiske, kemiske og spildevand behandling industrier ud over sin hjem vand behandling virksomhed. For at finde forhandlere af Aquaphor produkter i USA, kan du kontakte Electrophor, Inc. på 914-693-1150.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com