Hvad er en bagatel skål?

December 30

En bagatel skål er en klart glas eller krystal skål med lige sider og et vinglas-lignende stilk. Generelt 8 inches i diameter med 8-tommer høje sider, kan den rumme cirka 7 til 8 kopper væske. Det er designet til at holde en lagdelt dessert kaldet bagatel.

Historie

Trifli opstod i England som en måde at bruge op forslidt kage. Autentiske bagatel består af lidt forslidt sandkage gennemblødt i frugt og sherry, lagdelt med æg creme og flødeskum. Ingredienserne er grundigt stablet i en bagatel skål til at vise de lækre lag.

Tilpasning

Hvad er madlavning Amerika siger at trifli og trifli skål overflyttet med briterne til kystnære sydlige USA. Over tid, syditalienere generelt faldt i kærlighed med desserten og tilsat alkohol til opskriften. Elegant borddækning var stolt af det sydlige gæstfrihed og en cut-glas bagatel skål var absolut obligatorisk for tabellen.

Stilarter

Trifli skåle kan være almindeligt eller har indviklede mønstre ætset ind i dem. Nogle har flytbare piedestaler til nem transport.

Bruger

Trifli skåle er velegnet til at blive centerpieces fyldt med grønne, tørrede blomster eller glas ornamenter, og på grund af deres form, gøre fremragende frugt skåle.

Omkostninger

Glas bagatel skåle, ret almindelig på stormagasiner og køkken specialbutikker, er forholdsvis overkommelige, selvom blyholdig krystal dem kan koste op til flere hundrede dollars.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com