Hvad er en BIS pejs?

August 17

Hvad er en BIS pejs?

BIS er pejse et mærke af pejs fremstillet af sikkerhed skorstene International. Der er flere forskellige modeller, der er en del af linjen BIS. Det primære kendetegn ved BIS-enheder er, at de faktureres som sikkerhed skorstene International højeffektiv pejs lineup. De er designet til at gøre den bedste brug af brændstof til at generere de fleste varmen muligt.

Sikkerhed skorstene International

Det firma, der bygger BIS linjen af pejse er baseret ud af Laval, en by i provinsen Quebec i Canada. Selvom det er et canadisk selskab, sikkerhed skorstene International giver pejse til hele Nordamerika og sikrer, at dets produkter er certificeret til brug i USA såvel som i Canada. En af de primære fokusområder for virksomheden er miljømæssig effektivitet. Dette er en af grundene til hvorfor BIS linje repræsenterer den største del af deres boliger pejs lineup.

BIS

BIS står for "Indbygget-i-komfur." Disse pejse fungerer nærmest som en brændeovn end en traditionel pejs. De gør mere effektiv brug af den varme, der dannes som brændstof er brændt end mange gammeldags pejse. Når en traditionel pejs er antændt, slipper hovedparten af varmen ud gennem skorstenen. BIS modeller er designet til at hjælpe med at holde denne varme i huset og reducere energi frigivet gennem skorstenen til som minimum kræves for at udføre røg og emissioner.

Funktioner

Pejse i området deler visse funktioner. En af de vigtigste er, at de alle er normeret til nul-clearance, hvilket betyder, at der er ingen kode bekymringer med minimumsafstande, at brændbart kapper skal være fra fyrrummet åbning. Nogle indeholder en varme-aktiveret blæser, der hjælper med at cirkulere den varme luft ud ind i husstanden til at yde effektiv varme. Kits fås også tilsluttes systemernes tvunget luft varme.

Varme kapacitet

Flere forskellige BIS modeller fås fra sikkerhed skorstene International. I 2011 har virksomheden syv modeller til rådighed. Nova, Ultima, Ultima CF, Ultra, Panorama, Tradition CE og Tradition modeller tilbydes i kø. Nova, Ultima, BIS Tradition CE og Ultima CF er alle udstyret til at varme op til 1.500 kvadratfod. BIS Ultra kan varme 2.000 og Panorama og Tradition modeller kan varme op til 2.500 kvadratfod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com